Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Pamätáte si moderátorku Vadkerti? Kríza, útek do zahraničia a… Veľký NÁVRAT?!

Andrea Vadkerti
Andrea Vadkerti (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Andrea Vadkerti bola dlhé roky hviezdou Markízy, tie časy sú však už dávno preč. Dnes má rozbehnutú kariéru koučky a je mamou troch detí – dcéry Sophie a synov Ralpha a Philipa Ernesta.

Andrea Vadkerti 20 rokov hviezdila v Televíznych novín na Markíze, ktoré od roku 1996 moderovala s Vladom Repčíkom. Potom bola tvárou Vadkerti talkshow na STV a neskôr sa podieľala na tvorbe talkšou Portrét na TA3. Za svoje televízne rozhovory s Larrym Kingom a Nicholasom Wintonom získala novinárske ceny, jedného dňa však so všetkým sekla a od základu zmenila život. Dnes je biznis koučkou, má tri deti a ustála aj krízu v manželstve, ktoré takmer skončilo rozpadom. Aktuálne striedavo žije vo francúzskom Nice a na Slovensku. Nedávno sa dokonca zúčastnila na oslave 50-ky jej bývalej kolegyne a priateľky Karin Majtánovej.

Ich spolupráca začala v relácii Dámsky magazín. Dramaturgovia potrebovali dať dokopy oheň a vodu a keď na seba s Karin narazili, Andrea si pomyslela: „Bože, to bude veľmi náročné pre mňa, pretože Karin je krásna, je miss, ja som sa zďaleka nepovažovala za takú príťažlivú, keď bude spolu moderovať, to bude stále vidno v tom kontraste…“ smeje sa dnes Andrea. Nuž a na tejto báze sa vybudovalo veľmi silné priateľstvo, ktoré trvá dodnes: “Poznáme svoje zármutky, svoje radosti, rozprávame sa o všetkom možnom… svojím spôsobom sme sa našli.“ A pokračuje: „Mne na nej vždy imponovalo to, že je vzdušný temperament, je hektická, energická, impulzívna, reaktívna, je prote taký živel. Ale keď prišli závažné životné situácie, vždy sa vedela zastabilizovať a spraviť to, čo je nevyhnutné,“ chváli svoju priateľku Andrea. Reč prišla aj na to, či exmoderátorke nechýba televízna obrazovka a čo z toho predošlého obdobia jej naopak vôbec nechýba. Je to ale naozaj? Keby bola možnosť nejakého návratu do starých vôd, ako by zareagovala?

Pamätáte si moderátorku Vadkerti? Kríza, útek do zahraničia a… Veľký NÁVRAT?! (Zdroj: NL/Ján Zemiar)

Viac o téme: Andrea Vadkerti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu