Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

HOROR Pártlovej v exotickom raji: V nemocnici s malou dcérkou... Za 3 dni zaplatila 25 MILIÓNOV!

Martina Pártlová s dcérou Zobraziť galériu (5)
Martina Pártlová s dcérou (Zdroj: Instagram M.P.)

BALI - Česká speváčka Martina Pártlová (44) má za sebou chvíle plné strachu. Po prílete do exotického raja - na Bali - sa totiž náhle zhoršil zdravotný stav jej malej dcérky (2). Až tak, že s ňou skončili v nemocnici. Za tri dni starostlivosti zaplatili 25 miliónov!

Českej speváčke Martine Pártlovej sa dovolenka na Bali nezačala najlepšie. Krátko po prílete do exotického raja sa totiž objavili u jej 2-ročnej dcérky Stellky zdravotné problémy. „Stellinka si niečo priviezla so sebou z ČR a nakoniec sme skončili v nemocnici,“ prezradila svojim sledovateľom pred pár dňami na sociálnej sieti Instagram. 

HOROR Pártlovej v exotickom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram M.P.)

V zdravotníckom zariadení strávili dokopy tri dni. No rozhodne sa nesťažovali. Nemocnica totiž ponúkala vysoký štandard. „Stella si môžte vybrať z troch chodov, personál je anglicky hovoriaci, milý a nikto sa nečuduje, že tu chceme zostať so svojim dieťaťom,“ dodala k fotografii Pártlová. No aj si za tieto služby poriadne priplatili. 

„Za tri dni to stálo 25 000 000 na ich menu, čo je nejakých 37 000 korún (približne 1500 eur, pozn. red.). Je to pálka,“ prezradila pre Expres speváčka. Sumu museli rodičia zaplatiť sami, no naštastie majú poistenie a po návrate do Česka im peniaze za zdravotnú starostlivosť poisťovňa preplatí. 

Viac o téme: Martina Pártlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu