Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Silikónka, ktorá pálila po Soukupovi: Videla ho NAHÉHO, zmenila názor... Obdivujem Agátu!

Zobraziť galériu (6)
(Zdroj: Instagram J.S.)

PRAHA - V čase, keď Jaromír Soukup (54) tvoril pár s Agátou Hanychovou, si naňho robila zálusk ešte aj iná žena. Volá sa Zdeňka Černá (42) a hovorí si Lulu. Po rozchode dvojice jej už nič nebránilo v tom, podnikateľa zbaliť. Už o to však záujem nemá... Videla ho totiž nahého. Agátu vraj obdivuje, že TOTO zniesla v posteli!

O Zdeňke Černej alias Lulu sa v českých médiách popísalo mnoho. Objektom jej záujmu bol podnikateľ Jaromír Soukup, ktorého považovala za ideálneho muža a boli časy, kedy by urobila čokoľvek, aby ho zaujala. Dokonca aj v období, kedy ešte tvoril pár s Agátou Hanychovou. Situácia sa však radikálne zmenila. 

Lulu totiž videla Soukupa bojovať v klietke v Clash of the Stars... Hore bez. „Nebola som tam, len som videla fotky. Hrôza. V televízii vyzerá fit a vytrénovane. Nahý ma ale veľmi sklamal. INak čo sa týka tej technickej stránky, tak keď mu Clash vyberie doslova psychopata ako súpera, tak sa nemôžu čudovať, že to dopadlo takto a diváci sú otrávení. Navyše ako osobná trénerka si myslím, že by mohol zo svojej figúry vyťažiť viac,“ uviedla pre eXtra.cz.

Silikónka, ktorá pálila po
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Zmenu názoru vyjadrila aj na sociálnej sieti Instagram. Dokonca prejavila obdiv jeho bývalej priateľke za to, že s ním dokázala spávať v jednej posteli. „Čo som na ňom kedy videla? Do postele už ho s touto "vytrénovanou" figúrou nechcem! Obdivujem Agátu, že zniesla toto v posteli,“ šokovala svojim vyjadrením Černá. Nuž, toto sa Soukupovi čítalo asi veľmi ťažko. 

Viac o téme: Jaromír Soukup
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu