Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Hanychová po rozchode so Soukupom: Na TUČNÉ výživné môže zabudnúť... Tá suma je VÝSMECH!

Agáta Hanychová a Jaromír Soukup sa doťahujú kvôli dcérke Rozárke. Zobraziť galériu (2)
Agáta Hanychová a Jaromír Soukup sa doťahujú kvôli dcérke Rozárke. (Zdroj: Instagram A.H.)

PRAHA - Agáta Hanychová (38) je síce už opäť šťastne vydatá, no stále sa doťahuje so svojím ex kvôli dcérke Rozárke. Jaromír Soukup (54) na ňu podáva žaloby a zakazuje ukazovať jej tvár verejnosti. Známa mamička sa teraz o sporoch s mediálnym magnátom rozrozprávala. A prezradila aj, aké dostáva výživné... Tá suma je výsmech!

Súdne ťahanice bývalých partnerov Agáty Hanychovej a Jaromíra Soukupa nemajú konca. Dvojica sa nedokáže dohodnúť ohľadom starostlivosti o malú Rozárku. Mediálny magnát si tak predbežným opatrením zabezpečil aspoň to, aby známa Češka nemohla ich spoločnú dcérku ukazovať verejnosti.

Galéria: Agáta Hanychová

„Mňa a Kryšpína uvidíte na Instagrame normálne. A čo sa teraz deje? Neviem, čo k tomu veľmi povedať. Prekvapilo ma to, pretože Róza sa objavila na mnohých titulkách časopisov Sedmička a Exkluziv, čo sú plátky jej otecka a zrazu nesmie byť u mňa na Instagrame,“ nechápe Agáta. Proti rozhodnutiu súdu sa však odvolávať nebude. 

Ako informuje Expres.cz, neumožňuje jej to jej finančný stav. „Ja sa odvolávať nechcem, pretože ja už nemám na tých právnikov peniaze. Jaromír má tisíckrát vica peňazí než ja a keby som mala platiť všetky žaloby, ktoré sú na mňa podané, tak už potom nemám čo jesť,“ priznala otvorene modelka, ktorá by teraz oficiálne mala byť na materskej dovolenke. 

Ako influencerka si však zarába aspoň Instagramom. Z výživného, ktoré dostáva od mediálneho magnáta, by totiž zrejme nevyžila. „Dostávam výživné štyri tisíce (163 eur) mesačne. Keď dostávate výživné štyri tisíce a znemožňuje sa vám ukazovať čokoľvek na Instagrame a do toho riešite stále žaloby, kedy sú tí právnici naozaj drahí, tak si potom musíte spočítať, či pôjdete nakúpiť alebo si vezmete právnika,“ dodala Hanychová.

Agáta Hanychová po pôrode s dcérkou
Zobraziť galériu (2)
Agáta Hanychová po pôrode s dcérkou  (Zdroj: Instagram A.H.)

Viac o téme: Agáta HanychováJaromír Soukup
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu