Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Napadnutý herec, hviezda Mamy s MANŽELOM a.... VIDEO spomienka na Heribana (†43)!

Zobraziť galériu (32)
(Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Streamovacia platforma Voyo uvedie už v piatok prvú epizódu šesťdielnej kriminálnej série Metóda Markovič: Hojer. A v jednom z bratislavských kín sa v stredu večer konala jej premiéra. Ide o úplne poslednú úlohu, ktorú si Dano Heriban zahral pred svojim náhlym úmrtím. A tvorcovia mu počas večera venovali dojemnú spomienku.

Novinka, ktorá sa streamovaciu platformu Voyo dostane už v piatok, mapuje príbeh dolapenia a usvedčenia jedného z najdesivejších sériových vrahov normalizačného Československa Ladislava Hojera legendárnym kriminalistom Jiřím Markovičom. Ešte predtým, ako si kriminálnu sériu budú môcť vychutnať televízni diváci, sa v stredu večer konala slávnostná premiéra. 

Slávnostná premiéra série Metóda Markovič: Hojer (Zdroj: Maarty von B)

Tej sa zúčastnil napríklad herec Ivan Kozák, o ktorom sme v novembri písali v súvislosti s chladnokrvným útokom, ktorého sa stal obeťou. Agresor ho napadol pred jedným z podnikov v Pezinku. „Ležal som na zemi pred barom, snažil som sa chrániť si hlavne tvár, bola to taká bolesť... Bojím sa, či to vôbec prežijem, akurát idem na vyšetrenia,“ vyjadril sa vtedy. Dnes je už, našťastie, v poriadku.

Herec Ivan Kozák
Zobraziť galériu (32)
Herec Ivan Kozák  (Zdroj: Ján Zemiar)

Novinku si nenechala ujsť ani herečka Monika Horváthová, ktorá v markizáckom seriáli Mama na prenájom stvárňuje bývalú manželku Adama Bárdyho, Luciu. Krátko po Novom roku sa prevalilo, že sa v tajnosti vydala za partnera Dominika. A prvýkrát ako manžela ho priviedla aj do spoločnosti. Pozrite, ako to manželom Szabóvcom pristane!

Herečka Monika Horváthová s manželom Dominikom
Zobraziť galériu (32)
Herečka Monika Horváthová s manželom Dominikom  (Zdroj: Ján Zemiar)

Premiéra však mala aj dojemný moment. Séria je totiž posledným počinom, v ktorom si pred svojou náhlou smrťou zahral herec Daniel Heriban. Pred samotným premiétaním mu tak tvorcovia venovali krásnu spomienku. Pozrite si video...

Spomienka na Dana Heribana na premiére série Metóda Markovič: Hojer (Zdroj: jD)

Viac o téme: Dano HeribanMonika HorváthováIvan KozákMetóda Markovič: Hojer
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu