Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Český herec sa stal otcom: Bol pri pôrode, ale… Hneď potom utekal za NOVOU MILENKOU!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - Len v polovici decembra sa na verejnosť dostala správa, že český herec Jaromír Nosek (45) opustil svoju tehotnú partnerku. K rozchodu malo prísť ešte v lete. V týchto dňoch Zuzana (32) porodila a čerstvý otec bol pri tom... Ale hneď potom utekal za novou milenkou!

Krátko pred Vianocami sa prevalilo, že český herec Jaromír Nosek sa rozišiel so svojou tehotnou partnerkou Zuzanou Hasalíkovou. K rozchodu došlo už v lete a situácia bola natoľko vyhrotená, že umelec dokonca spochybňoval otcovstvo nenarodeného dieťaťa. Dvojica preto pristúpila ku genetickým testom, ktoré ho napokon potvrdili. 

V týchto dňoch sa bábätko vypýtalo na svet a ako informuje expres.cz, známy otec bol vraj pri tom. „Odviezol ju do pôrodnice,“ prezradil zdroj, podľa ktorého bol herec aj pri samotnom pôrode. No hoci by sa mohlo zdať, že čerství rodičia si opäť našli k sebe cestu, nie je tomu tak. Hneď po narodení syna sa vraj ponáhľal za novou milenkou. 

Zaujímavosťou tiež je, že bábätko ešte nemá žiadne meno. „Nemôžu sa dohodnúť na tom, ako sa bude bábätko volať,“ vysvetlil pre spomínaný web hercov blízky priateľ. 

Český herec sa stal
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jaromír NosekZuzana Hasalíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu