Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Český herec týždeň po pôrode svojej EX: Konečne vybrali MENO... Vážne sa volá takto?!

(Zdroj: Profimedia)

PRAHA - O turbulentnom vzťahu českého herca Jaromíra Noseka (45) a jeho expartnerky (32) sa v posledných týždňoch popísalo mnoho. Informácia o tom, že sa dvojica rozišla, sa totiž na verejnosť dostala v čase, kedy bola Zuzana tesne pred pôrodom. Aktuálne sa už bývalí partneri tešia zo syna... A po týždni konečne prezradili aj jeho meno!

Krátko pred Vianocami obletela české médiá informácia o rozchode herca Jaromíra Noseka a jeho tehotnej partnerky Zuzany Hasalíkovej. K ich odlúčeniu došlo už v lete a situácia bola natoľko vyhrotená, že umelec dokonca spochybňoval otcovstvo nenarodeného dieťaťa. Dvojica preto pristúpila ku genetickým testom, ktoré ho napokon potvrdili. 

No a 5 dní po Novom roku sa už rodičia tešili z novorodeného syna. Pri pôrode mal byť dokonca aj samotný herec. Meno však vtedy známe nebolo, chlapček žiadne nedostal. „Nemôžu sa dohodnúť na tom, ako sa bude bábätko volať,“ vysvetlil vtedy pre médiá Jaromírov blízky priateľ. No konečne ho už má. Známy Čech ho prezradil pre portál expres.cz

A s expriateľkou museli robiť kompromisy. „Je to pravda, ale nebolo to nič dramatického. Zuzane sa páčilo meno Dominik, mne sa páčilo meno Nick. Stále sme si mysleli, že jeden z nás cúvne. To sa nestalo, a tak sme si nakoniec povedali, že môže mať obe mená. Znie to trochu srandovne, ale volá sa Dominik Nick Nosek,“ prezradil hrdý otec. 

A už sa na sociálnej sieti Instagram pochválil aj fotkou, ktorá zachytáva jeho syna... Alebo teda aspoň jeho ruku.

 

Viac o téme: Jaromír Nosek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu