Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

NOVINKA v Nákupných maniačkach: Súťažiť už budú AJ MUŽI!

Nákupné maniačky Zobraziť galériu (2)
Nákupné maniačky (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Nákupné maniačky si získali opäť množstvo fanúšikov. Začali sa vysielať na začiatku septembra vo vynovenom štúdiu, novým logom aj s novou porotkyňou. A teraz táto relácia prichádza aj s ďalšou novinkou. Súťažiť budú môcť aj muži!

Od septembra si šou Nákupné maniačky získala opäť veľkú priazeň. A tak sa relácia bude vysielať aj v budúcom roku. Aktuálne sa nakrúcajú nové časti. „Relácia Nákupné maniačky bude na JOJke pokračovať aj v roku 2024,” prezradila nám PR manažérka Lenka Filipová. A prichádzajú s veľkou novinkou!

„V rámci premiérových častí sa diváci môžu tešiť aj na pánsky týždeň, v ktorom budú nakupovať iba muži,” pokračovala. Jedným z pätice súťažiacich bude napríklad aj Dennis Drotár. Ten sa tým pochválil na svojom Instagrame. Mená ďalších pánov však ostávajú pod rúškom tajomstva.

NOVINKA v Nákupných maniačkach:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram D.D.)

Ak by ste sa však chceli prihlásiť, máte výnimočnú možnosť. „Ďalšie účinkovanie mužov v pokračovaní Nákupných maniačok nevylučujeme. Páni aj dámy sa stále môžu do relácie prihlasovať prostredníctvom formulára, ktorý sa nachádza na stránke joj.sk/nakupne-maniacky,” dodala PR manažérka pre Topky.sk.

Viac o téme: Nákupné maniačky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu