Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Náhla ZMENA v Jojke: Táto žena SKONČILA!

Zmena sa udiala v tejto relácii! Zobraziť galériu (4)
Zmena sa udiala v tejto relácii! (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Na obrazovkách ju už neuvidíte! Náhla zmena sa týka obľúbenej jojkárskej šou, ktorá sa vrátila späť do vysielania len začiatkom septembra. Obľúbenú tvár nahradila táto žena!

Legendárna šou Nákupné maniačky si od roku 2013 získala množstvo priaznivcov. Začiatkom septembra sa po niekoľkomesačnej pauze znovu vrátila na obrazovky. Avšak už s vynoveným štúdiom, novou porotkyňou a úplne iným logom, na aké ste boli zvyknutí.

Po boku ostrieľaného Mariána Hornyáka sa predstavila influencerka Ema Fajnor, ktorá je známa predovšetkým mladšej generácii. Tento tím doplnila aj vizážistka Lucia Sládečková alias Lucid, ktorá sa objavovala aj v minulých sériách.

Náhla ZMENA v Jojke:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Po troch týždňoch vysielania však dala relácii zbohom! Čo bolo dôvodom náhlej zmeny? „Vizážistka Lucia Sládečková sa z rodinných dôvodov vracia do Thajska a na jej pozíciu v Nákupných maniačkach nastúpila vizážistka Júlia Švehlová. S prácou Lucid sme boli vždy spokojní a budeme s ňou v budúcnosti veľmi radi spolupracovať,” vyjadrila sa pre Topky PR manažérka Lenka Filipová.

Náhla ZMENA v Jojke:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

Lucid priblížila, prečo musela tak náhle odísť do Thajska. „Život prináša aj zmeny. Moja dcérka Lydka je v Thajsku zapísaná do školy a chceli sme v tom pokračovať, kým je taká možnosť. Keď budú Maniačky pokračovať, veľmi rada sa k nakrúcaniu pripojím,” uviedla Lucia.

Nová vizážistka Júlia Švehlová, manželka známeho rapera Majselfa, má za sebou prvý natáčací deň. „Už onedlho ma budete môcť vidieť na obrazovkách v Nákupných maniačkach. Včera som pri mojom prvom líčení nákupných maniačok prešla krstom ohňa a veľmi sa teším, že môžem byť súčasťou takéhoto skvelého projektu. Verím, že sa vám bude na to dobre pozerať. Držte mi palce,” zverila sa na sociálnej sieti Instagram.

Náhla ZMENA v Jojke:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV JOJ)

„Táto ponuka mi prišla úplne nečakane a nemala som veľa času na prípravu, preto prvý deň pred kamerami bol pre mňa ako krst ohňom. Ale bolo to veľmi milé, lebo sa prišli na mňa všetci pozrieť a aj maniačky ma privítali s radosťou z čoho som sa tešila najviac. Nebolo to pre mňa jednoduché rozhodnutie, pretože pracujem vo svojom štúdiu a už dlhšie makám na zrode môjho ,,vytúženého bábätka” estetickej kliniky, ale milujem snívať a ešte radšej svoje sny žijem a toto je jeden z nich. Beriem to ako výzvu, veľmi zodpovedne a budem sa snažiť nechať tam kus zo seba, aby každé moje dielo malo dušu a divákom sa na to dobre pozeralo,“ vysvetlila Júlia pre Topky.sk, prečo sa rozhodla túto ponuku prijať.

 

Viac o téme: TV JOJNákupné maniačky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu