Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Súťažiaci sa PUSTIL do poroty Nákupných maniačok: Homosexuál a škaredá, nevkusná Ema Fajnor!

Slaytiiina naložil Eme Fajnor a Mariánovi Hornyákovi. Zobraziť galériu (6)
Slaytiiina naložil Eme Fajnor a Mariánovi Hornyákovi. (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Na obrazovkách televízie Joj včera odštartoval nový týždeň Nákupných maniačok a spolu s ním sa predstavilo 5 nových súťažiacich. Okrem štyroch žien bude nakupovať aj Adam Nemeček (22), známy pod menom Slaytiiina. No a hneď v úvode naložil porote. Marián je vraj homosexuál a Ema Fajnor je škaredá a nevkusná!

Minulý týždeň bol v Nákupných maniačkach vďaka Monike a Katke bohatý na dusnú atmosféru. Podstata šou išla trochu bokom a oveľa viac sa riešili nezhody medzi dvomi stylistkami. No a už po prvej časti nového týždňa je jasné, že inak to nebude ani v tejto partii súťažiacich. 

Štyri ženy totiž doplnil jeden muž - Adam Nemeček, ktorý si hovorí Slaytiiina. No a ten rád šokuje, púta pozornosť a vyvoláva rozruch. A svojej povesti nezostáva nič dlžný ani v Nákupných maniačkach. Už po prvej časti je každému jasné, že sa tento týždeň ešte máme na čo tešiť. 

Súťažiaci sa PUSTIL do
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tv Joj)

Slaytiiina si servítky pred ústa nedáva... A tak, ako naložil svojim kolegyniam, tak si podal aj samotných porotcov. „Tí porotcovia budú trápni, homosexuáli a bude tam nejaká škaredá, nevkusná Ema Fajnor. Takže absolútne sa na nich neteším,“ zahlásil hneď v úvode.

Na sociálnej sieti Facebook sa však s odstupom k natáčaniu vrátil a rozhodol sa veci napraviť. „Chcel by som sa už vopred verejne ospravedlniť Eme Fajnor za to, že som ju nazval škaredou a nevkusnou. Ja sa musím priznať, že som tam každý deň vypil 3 fľaše šampusu od 8 rána a ešte som tam pil vodku,“ napísal na Instagrame. 

„Za čím si ale stojím a komu sa rozhodne ospravedlňovať nejdem, je ten druhý. Ten jeden trápny gej, ktorý tam je. Ten mi bytostne prekáža a je mi reálne na grcanie sa naňho pozerať. Proste tento človek, ja neviem, kto je a absoltútne ma nezaujíma. Nemyslím si, že tento človek by sa mal vyjadrovať k tomu, ako ja vyzerám, pretože sám nevyzerá sexi, tak prečo sa ide vyjadrovať, ako vyzerám ja?“ naložil Mariánovi Hornyákovi. Vo všeobecnosti nie je vhodné vyjadrovať sa k nikoho sexuálnej orientácii, no v tomto prípade je asi na mieste doplniť, že Marián Hornyák má partnerku a dve deti. 

Ďalšiu časť Nákupných maniačok si môžete pozrieť dnes o 16:00 na Jojke. 

Súťažiaci sa PUSTIL do
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Tv Joj)

Viac o téme: Nákupné maniačkySlaytiiina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu