Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ťažko chorý Marcel Nemec o RAKOVINE: Dojímavé slová… Ja NEBOJUJEM!

Marcel Nemec Zobraziť galériu (26)
Marcel Nemec (Zdroj: Instagram M.N.)

BRATISLAVA - Slovenský herec Marcel Nemec (52) opäť zápasí so zákernou chorobou.. No on si tento boj ani len nepripúšťa a žije svoj život naplno.

Rozhovor s Marcelom Nemcom (Zdroj: Ramon Leško)

Musí to byť naozaj ťažké a pre niekoho nepredstaviteľné, keď sa dozvie od svojho lekára, že jeho telo postihla zákerná a v mnohých prípadoch až nevyliečiteľná choroba, rakovina. O to viac, ak vám povedia, že vám možno zostávajú posledné dni vášho života.

Ťažko chorý Marcel Nemec
Zobraziť galériu (26)
 (Zdroj: Instagram MN)

Hercovi Marcelovi Nemcovi taktiež kedysi oznámili, že jeho telo je napadnuté a má rakovinu. Po vyše ročnej liečbe už všetko nasvedčovalo tomu, že je z najhoršieho vonku, no najnovšie prišiel s informáciou, že choroba sa opäť prebudila k životu. „Objavil sa nový votrelček na pečienke. Potvoriak jeden. Koncom júna idem na ďalšiu operáciu, tak sa má na čo tešiť. Pekne ho vyrežeme, votrelčoka,” napísal nedávno umelec na sociálnej sieti.

Napriek tejto smutnej správe sa opätovne rozhodol osud zobrať do svojich rúk a naplno si užívať život, o čom svedčí aj jeho veľkolepá narodeninová akcia. Aj keď nemal okrúhle jubileum, pri príležitosti 52. narodenín zorganizoval veľkolepú oslavu, ktorú spojil s krstom CD formácie Kopytovci.

Krst CD Kopytovci best of oslava života
Zobraziť galériu (26)
Krst CD Kopytovci best of oslava života  (Zdroj: Ramon Leško)

Hoci jeho život nie je vôbec ľahký, snaží sa pozerať na veci s nadhľadom a s úsmevom, čo nám dokázal aj pri našom rozhovore. Ako teda zvláda samotný boj? „Ja nebojujem,“ povedal nám Marcel na úvod. „Ja mám na to ľudí, ktorí za mňa bojujú. Mám úžasnú doktorku, ktorá za mňa naozaj bojuje a nasadzuje tú liečbu,“ poznamenal herec a vzápätí sústredil svoju pozornosť na príjemnejšie veci, ktoré ho v živote napĺňajú a robia šťastným.

Marcel Nemec
Zobraziť galériu (26)
Marcel Nemec  (Zdroj: Ramon Leško)

„Ja mám inú robotu. Venujem sa zábave a musím povedať, že mne táto chorôbka priniesla toľko krásna, toľko úžasných pozitívnych vecí, toľko energie a lásky do života, že ja si nemám čo sťažovať,“ dodal Marcel na záver vskutku dojímavé slová.

V rozhovore nám prezradil aj to, prečo sa rozhodol pokrstiť CD práve tabakom a zaspomínal si na vtipnú príhodu s nebohým hudobníkom Jarom Filipom (†51), ktorému robil istú dobu aj manažéra. Viac sa však už dozviete vo videu vyššie.

CD sa krstilo originálnym spôsobom
Zobraziť galériu (26)
CD sa krstilo originálnym spôsobom  (Zdroj: Ramon Leško)

Viac o téme: Marcel Nemec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu