Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Zhoršený stav Marcela Nemca: Náhla OPERÁCIA a noc na ARO!

Marcel Nemec Zobraziť galériu (3)
Marcel Nemec (Zdroj: Instagram MN)

BRATISLAVA - Ešte v stredu sa herec Marcel Nemec tešil na dve predstavenia, ktoré mal odohrať v piatok a v sobotu. Náhle sa však musel podrobiť operácii.

Len dva mesiace sa herec Marcel Nemec tešil, že nádory z jeho tela zmizli. Ako informoval v máji, lekári odhalili ďalší nález. A bohužiaľ, začal sa zväčšovať. No akoby to nestačilo, začiatkom októbra pribudli ďalší "votrelci", ako ich umelec nazýva. 

Bohužiaľ, aj tieto nádory naďalej rastú a tlačia na črevá, ktoré si tak nevedia plniť funkciu. Marcel preto niekoľko posledných dní strávil v nemocnici na onkologickom oddelení. Stredajšia noc mala byť tou predposlednou a herec s nadšením pozýval ľudí do divadla. „Na čo sa však dnes najviac teším? Že si budem opakovať texty na piatok, lebo hrám. A divadlo, to je pre mňa tá najväčšia terapia,” vyznal sa. 

Marcel Nemec s kolegyňou Renátou Ryníkovou a režisérom Karolom Vosátkom
Zobraziť galériu (3)
Marcel Nemec s kolegyňou Renátou Ryníkovou a režisérom Karolom Vosátkom  (Zdroj: FB LA KOMIKA)

Jeho účasť na predstaveniach avizovalo aj divadlo La Komika. „My všetci z celého nášho divadla Mackovi brutálne fandíme, držíme mu palce a posielame mu liečivú energiu. Tak sa aj vy, milí naši diváci, spojte s nami v myšlienkach pre jeho uzdravenie a príďte ho podporiť na jeho predstavenia už tento piatok "Srdce z azbestu" a v túto sobotu "English dvojka - nová krv",” objavilo sa v stredu ráno na facebookovom účte divadla. 

Bohužiaľ, už vo štvrtok sa situácia zmenila. Ako v piatok vysvitlo, bol potrebný náhly zákrok. „Prvá noc na tej istej adrese, no na inom oddelení (ARO) bola úžasná. Mám už iba ozdravujúce pooperačné bolesti,” informoval Nemec svojich fanúšikov. 

Následne aj divadlo oznámilo zmenu programu. „Drahí naši diváci, nakoľko sa náš Marcel Nemec ešte stále zotavuje v nemocnici po neplánovanej, ale úspešnej operácii, musíme, žiaľ, urobiť zmenu predstavenia. Veríme, že to chápete a ďakujeme vám všetkým za obrovskú podporu pre Marcelka, ktorý sa už aj vďaka vašim krásnym slovám zotavuje,” uviedli kompetentní. Veríme, že hercovi bude čoskoro lepšie. 

Zhoršený stav Marcela Nemca:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB LA KOMIKA)

Viac o téme: Marcel Nemec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu