Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vanessa Šarköziová začína CHUDNÚŤ: Ukázala krivky… FOTO pribrala 12 kíl!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: Instagram V.Š.)

BRATISLAVA - Vanessa Šarköziová je mladá žena, za ktorou by sa otočil každý muž. Mladá umelkyňa dostala do vienka perfektné gény, ktoré jednoznačne zdedila po svojej krásnej mame Silvii. Aj napriek tomu so sebou zjavne nie je spokojná a najnovšie vyhlásila, že ide podstúpiť veľkú premenu!

Pri pohľade na pôvabnú Vanessu by si zrejme nik nepovedal, že existuje niečo, s čím by nemohla byť spokojná. A predsa to tak je. Cigánska diablica prezradila, že v poslednom období výrazne pribrala a teraz sa chce prebytočných kilečiek zbaviť. Váha jej ukazuje viac ako desať kíl navyše, než mala v období, kedy sa cítila byť v najlepšej forme. 

Na sociálnu sieť Instagram pridala porovnávaciu fotografiu, kde ukázala, ako teraz vyzerá v bikinách a na porovnanie pridala záber z minulosti. A prezradila, že za jej aktuálnymi krivkami stojí najmä láska k jedlu. „Ako iste viete, okrem hudby a módy milujem najviac chvíle strávené s mojou rodinou a blízkymi pri dobrej večeri, s vynikajúcim jedlom a vínom. No s touto mojou gastronomickou vášňou prirodzene prišlo aj niekoľko nadbytočných kilogramov,” priznala mladá brunetka. 

Vanessa Šarköziová začína CHUDNÚŤ:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram VS)

„Ak mám byť presná v číslach – medzi týmito dvomi fotkami je 12 kg rozdiel. A keďže mám v skrini niekoľko šiat, ktoré neoblečiem a je mi za nimi smutno, rozhodla som sa pre zmenu,” vyhlásila Vanessa, ktorá v najbližšom období plánuje poriadne zamakať, aby sa opäť dostala k vytúženej forme, kedy bola so svojím telom najviac spokojná. 

Nuž ale, čo si budeme hovoriť. Aj napriek tomu, že pribrala 12 kilogramov, stále vyzerá božsky a disponuje postavičkou, ktorú by si s ňou vymenila nejedna žena. Veď sa na to pozrite sami! 

Vanessa Šarköziová začína CHUDNÚŤ:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram V.Š.)

Viac o téme: Vanessa Šarköziová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu