Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Ďalšia SVADBA futbalovej legendy Ronalda: Ženích celý v bielom a... Krásna nevesta!

Ronaldo so svojou krásnou partnerkou
Ronaldo so svojou krásnou partnerkou

IBIZA - Svoju lásku spečatili svadbou! Brazílska futbalová legenda - Ronaldo (47) prežíva krásne chvíle. V pondelok sa totiž oženil s modelkou menom Celina Locks (33) na Ibize. Pozrite sa, ako im to vo svadobnom svedčalo.

Radostnou novinkou sa novomanželia len pár hodín po obrade pochválili na sociálnej sieti Instagram. Práve tam aj zverejnili fotku, na ktorej sa šťastne usmievajú. Ako vidno, obaja sa na svoj veľký deň D obliekli do bielej farby.

„Dnes sme spojili naše rodiny počas intímneho cirkevného obradu. A začíname tak týždeň  mnohých osláv,” napísala k záberom dvojica, ktorej vo veľkom začali gratulovať priatelia a fanúšikovia z celého sveta. 

Slávny futbalista bol už v minulosti viackrát ženatý. Jeho prvou manželkou bola futbalistka Milene Domingues, s ktorou má syna Ronalda (23). Druhá žena - Maria Beatriz Antony mu porodila dve dcéry - Mariu Sofiu (14) a Mariu Alicu (12). Lásku a vernosť v roku 2005 sľuboval aj modelke Danielle Cicarelli. Išlo však len o neoficiálny obrad na zámku. Ronaldo má ešte 17-ročného syna Alexandra s čašníčkou Michele Umezu, s ktorou mal vášnivý románik. 

So svojou aktuálnou manželkou Celinou sú spolu sedem rokov. 

Viac o téme: RonaldoCelina Looks
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu