Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Dobitú missku ODKOPOL nový frajer: Diváci odpadávajú smiechom… Nemala si mu hneď dať!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Len pred niekoľkými dňami sme písali o tom, že influencerka a finalistka Miss Universe Ráchel Karnižová už po rozchode nesmúti. Aj napriek tomu, že ryšavka tvrdila, že po afére so svojím ex vzťah nechce, účasť v Love Island urobila svoje a sexi kráska sa dala dokopy s exotickým Claudeom. Vyzeralo to tak, že medzi nimi naozaj funguje obrovská chémia, a tak to trvalo len tri dni a dvojica na to "vhupsla". No a teraz...

Za sex s Claudeom si Ráchel vyslúžila obrovskú vlnu kritiky od divákov, keďže mesiac pred Love Islandom sa dušovala, že o chlapoch nechce ani počuť. Avšak, slovo dalo slovo a po tom, čo bola v šou dlhší čas single, jej to zrazu s Claudeom akosi nečakane klaplo.

„No tak proste sme išli je*ať, okej" vyhlásila otvorene pre kamerami, keď sa jej spýtali, čo sa medzi nimi v kúpeľni dialo. A zdalo sa, že vzťah tejto dvojice bude naozaj fungovať. Lenže, len čo prišla do vily nová "bombshell" Petra, Claude akosi otočil a viac ako o svoju partnerku sa začal zaujímať o novú sexicu. 

Dobitú missku ODKOPOL nový
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Ja som jej úprimne povedal, že Petra sa mi páči, že ma priťahuje. Zároveň si uvedomujem, čo sme tu doteraz mali s Ráchel. Takže ja neviem,“ vyhlásil Claude, ktorého správanie voči Ráchel zrazu zreteľne ochladlo. Temperamentná ryšavka to niesla pomerne ťažko a svoje pocity mu napokon uplakane vmietla rovno do očí. 

Avšak, zatiaľ sa nezdá, že by to ich vzťah mohlo zachrániť a je zjavné, že Petra Claudeovi naozaj pomotala hlavu. Ako sme už spomínali, Ráchel to nenesie práve najľahšie, no divákom šou to nie je ani zďaleka tak ľúto, ako jej. Práve naopak. Bývalej finalistke Miss Universe poriadne naložili. 

Dobitú missku ODKOPOL nový
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

„No čo. Na šuk mu poslúžila a zostala na ocot," napísala pod jeden z príspevkov diváčka Daniela. A ostatné komentáre sú ešte drsnejšie. „Práve preto sa na teba vy*ebal, lebo si mu hneď dala a už ho na tebe nič nezaujímalo, keďže všetko videl," myslí si zasa Adriana. „Ja sa tak smejem. Zasa plačka. Tam plakala za svojho ex, tomuto rovno rozkročila nohy a plače znova. Odpadnem," vysmiala sa Ráchel ďalšia diváčka.  

„No, čo s takýmto dievčaťom," napísal zasa Václav, pričom podobne ladených poznámok na Ráchel je doslova celá kopa. A čo vy? Taktiež si myslíte, že ju Claude "odkopol" práve preto, že sa rovno po pár dňoch pustili do intímností? Svoj názor nám dajte vedieť v komentároch nižšie! 

Dobitú missku ODKOPOL nový
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV Markíza)

 

Viac o téme: Love IslandRáchel Karnižová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu