Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Spomienka známej Slovenky na TRAGICKY zosnulého markizáka (†34): Bola som z toho v ŠOKU!

Saša Gachulincová Zobraziť galériu (12)
Saša Gachulincová (Zdroj: Ján Zemiar)

PRAHA - Slovenská topmodelka Saša Gachulincová nedávno prišla o svojho kamaráta, ktorý tragicky zahynul. Keď sa dozvedela o jeho smrti, ostala v šoku. Nikdy na neho nezabudne...

Tragická smrť markizáka zasiahla známu Slovenku: Bola som z toho v šoku! (Zdroj: Maarty Von B)

Život nám prináša rôzne udalosti. Tie veselé sú častokrát popreplietané so smutnými a niekedy sa s nimi dá len veľmi ťažko vyrovnať. Svoje o tom vie aj slovenská topmodelka Saša Gachulincová, ktorá nedávno stratila kamaráta, markizáckeho režiséra Lukáša.

Galéria: Saša Gachulincová

Zoznámili sa vďaka projektu televízie Markíza Love Island Extra, kde blondínka dávnejšie využila svoj dar reči aj spolu s Vojtěchom Drahokoupilom. „Pred týždňom mi volal kamarát, že Lukáš Kopi už nie je medzi nami. Bola som z toho v šoku,“ zdôverila sa nám Saša.

Spomienka známej Slovenky na
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Instagram S.G.)

„Kopi, ako sme ho všetci volali, bol úžasný nielen režisér, ale aj strihač a v tomto prípade bol režisér Love Island Extra. Bol to úžasný človek, obrovská sranda s ním bola,“ poznamenala modelka a aj vďaka nemu si svoju prácu veľmi užívala.

„Ja som sa tešila do roboty. My sme boli spolu každý boží deň počas tých troch mesiacov,“ vrátila sa do minulosti k ich veselým zážitkom. „Bolo to super spoznať takého človeka, ktorý bohužiaľ zomrel tragicky a veľmi mladý,“ uviedla Saša.

Žiaľ, niekedy si osud nevyberá a ako sme vás už informovali, spomínaný režisér sa utopil a zostal po ňom len 6-ročný synček Maty a zronená vdova. Vzhľadom na túto smutnú udalosť Saša aj v našom rozhovore pripomenula všetkým, čo je naozaj dôležité a poslala mu dojemný odkaz do neba. Viac sa však už dozviete z nášho rozhovoru vyššie.

Spomienka známej Slovenky na
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Instagram S.G.)

Viac o téme: Love IslandSaša Gachulincová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu