Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

NOVÉ PRAVIDLO farmárskych duelov: Budú ŠTYRIA... Súťažiacich skoro PORAZILO!

Zobraziť galériu (5)
(Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Za nami sú prvé epizódy 15. série markizáckej Farmy, no čoskoro sa diváci dočkajú aj premiérového duelu. Ako sme už nedávno avizovali, súboj o zotrvanie na statku bude vyzerať inak, než v predchádzajúcich sezónach. A dnes už je jasné, ako to presne bude!

Tak toto sa farmárom rozhodne páčiť nebude! Už pred štartom novej série Markíza oznámila, že tentokrát to bude iné a zmenám sa nevyhnú ani duely. To však ešte nikto netušil, čo bude nasledovať. Najnovšie na Farmu zavítal moderátor Marek Fašiang, ktorý súťažiacim oznámil (ne)očakávané novinky. Nuž a - veľmi ich nepotešil. Práve naopak. 

„Táto Farma je nová a výnimočná. A s tým súvisia aj trošku iné pravidlá. Tak ja si to s vami prejdem deň po dni, aby ste tomu rozumeli,” začal Marek. „Druhý deň si farmár týždňa volí dvoch sluhov. Tí nemôžu byť z generácie farmára týždňa, pretože, rovnako ako farmár týždňa, aj jeho generácia má imunitu. Tretí deň si vy všetci zvolíte prvého "ohrozeného". Prvý "ohrozený" sa bude voliť z dvoch sluhov,” pokračoval vo vysvetľovaní. 

NOVÉ PRAVIDLO farmárskych duelov:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

„Tento rok je najpodstatnejšia novinka pre vás, že vás čakajú až dva eliminačné súboje,” oznámil šokovaným súťažiacim. Potom dodal, že prvý "ohrozený" si následne vyberie druhého. Každý z dvoch ohrozených si napokon vyberie spolubojovníka zo svojej generácie a prebehne prvý eliminačný súboj. Dvojica, ktorá vyhrá, bude mimo ohrozenia pred vypadnutím. 

NOVÉ PRAVIDLO farmárskych duelov:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Súťažiaci z dvojice, ktorá prehrala, sa potom postavia proti sebe. „Takže z pôvodných spolubojovníkov zo súboja o záchranu sa stanú v dueli súperi. Prvý súboj má názov "Boj o záchranu" a druhý súboj je klasický duel,” vysvetlil Marek a na farmároch bolo okamžite vidno, že z nových pravidiel majú celkom slušný stres. No ale... Diváci sa rozhodne majú na čo tešiť a bude to poriadne zaujímavé! 

NOVÉ PRAVIDLO farmárskych duelov:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Farma 15
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu