Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Rok po SMRTI Zagorovej (†75): Manžel ju POCHOVAL až TERAZ!

Hana Zagorová je už pochovaná Zobraziť galériu (2)
Hana Zagorová je už pochovaná (Zdroj: Martin Přibyl/ CNC/ Profimedia)

PRAHA - Ani rok po smrti speváčky Hany Zagorovej (†75) neležala jej urna v hrobe. Jej manžel Štefan Margita (67) nemal odvahu pochovať ju. Urobil tak až teraz v kruhu najbližších.

Minulý rok 26. augusta tento svet opustila spevácka diva Hana Zagorová. Jej smrť zasiahla mnohých, hlavne jej milovaného manžela, operného speváka Štefana Margitu, ktorý jej odchod niesol veľmi ťažko.

„Hani, láska moja jediná. Ďakujem ti za tridsať krásnych zamilovaných rokov! Na dnešnú 11. hodinu už však nikdy nezabudnem. Strach, úplná beznádej, že som ťa navždy stratil a že už nie si a nebudeš. Návrat do prázdneho bytu mi trhá srdce. Pozerám na tvoje veci a každý krok mi ťa tu pripomína. Milujem ťa a navždy budem! Tvoj Štefan,” zneli jeho dojímavé prvotné slová po strate manželky.

Rok po SMRTI Zagorovej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook ŠM)

S Haničkinou smrťou sa dodnes nevyrovnal. Jej urnu mal stále uloženú v domácnosti, aj keď na náhrobnom kameni bolo tesne po jej smrti vyryté jej meno. „Ja ju tam zatiaľ nemôžem dať. Mám ju doma. Myslím, že tu ešte dlho bude. Tu je jej domov. Ja k nej idem ráno, dám jej pusinku,“ vyjadril sa ešte minulý rok pre CNN Prima News.

Odvahu pochovať svoju milovanú ženu nabral až teraz... Podelil sa s tým na sociálnej sieti. „Moji drahí priatelia, dovoľujem si vám oznámiť, že včera v úplnej tichosti, len v rodinnom kruhu, som na Vyšehrade za zvuku nádherných zvonov uložil moju drahú Hanku. Ďakujem za vašu priazeň. Štefan,” zveril sa na Instagrame, kde priložil aj fotografiu hrobu.

 

Viac o téme: Hana ZagorováŠtefan Margita
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu