Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

TRAUMATICKÉ detstvo českej hviezdičky: Matka ju ODVRHLA... Vychovávala ju babka alkoholička!

Nemala to ľahké... Zobraziť galériu (2)
Nemala to ľahké... (Zdroj: pixabay.com)

PRAHA - Česká hviezdička Angie Mangombe je známa prevažne na Instagrame. Tvorí pár s Pepou Kůrkou, bývalým súťažiacim so Survivor, s ktorým spoločne vychovávajú syna. A aj keď sa Rafaelovi snažia dať čo najkrajšie detstvo, ona ho nemala. Vlastná matka ju odvrhla!

Angie Mangombe sa v podcaste Vychovávej s láskou podelila o svoje traumatizujúce detstvo. Jej slová sa naozaj nepočúvajú ľahko. Matka ju odvrhla... „Ona ma nechcela. Nevšimla si, že je tehotná. Zistila to až v nejakom 4-5 mesiaci, keď už jej ten potrat nechceli spraviť, logicky. Takže mi vravela, že ma nechcela,” šokovala s tým, že si uvedomuje, že bola mladá a chcela mať iné priority v živote, než starať sa o dieťa. Najprv bola z jej slov nešťastná, no postupom času prijala fakt, že aká je a že iná už nebude. „Je mi to ľúto, pretože ten život mohol byť iný, ale som s tým v pohode,“ dodala.

Vychovávala ju teda jej babka. Avšak, ružové to nebolo ani s ňou! „Ja som strašne chcela byť s mamou, pretože moja babička extrémne pila. Ja som jej schovávala fľašky s alkoholom... vodku. Hrozne pila víno, to bolo v pohode, veľa fajčila, ale ako začala piť tú vodku, tak to bol problém," ozrejmila. V podcaste si zaspomínala aj na moment, kedy jej babička po celom dni prišla domov a vo dverách spadla. Keď bola opitá tak ju vedela veľmi psychicky zdeptať. „Ona bola tyran... psychický,“ vyjadrila sa.

Hnedovláska si odpočítavala dni, kedy sa jej mama vráti, nikdy však nedodržala sľub a neprišla na čas, Angie to veľmi bolelo. Babička sa o ňu starala celý život, no keď mala Angie 18, umrela. Ako priznala, nevyronila za ňou ani slzu, skôr jej odľahlo. V 6 rokoch bola aj sexuálne zneužitá svojím strýkom. Ako povedala, k pohlavnému styku nedošlo, ale k iným veciam áno. Najviac ju zabolelo to, keď sa vrátila po rokoch znova k tejto situácii a zistila, že jej babička o tom celom vedela a nič neurobila. Myslí si, že práve tento moment v jej živote jej ovplyvnil budúcnosť. Angie totiž často striedala sexuálnych partnerov a robila striptérku.

Josef Kůrka s partnerkou
Zobraziť galériu (2)
Josef Kůrka s partnerkou  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: DetstvoTraumaAngie Mangombe
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu