Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šesť mesiacov po NEVERE: Mirgovej EX na zábere s novou priateľkou!

Dominika Mirgová a Peter Zvolenský Zobraziť galériu (3)
Dominika Mirgová a Peter Zvolenský (Zdroj: Jan Zemiar)

TRNAVA - Iba pred pol rokom vyšlo najavo, že manželstvo speváčky Dominiky Mirgovej je v troskách. Jej muž ju začal podvádzať s výrazne mladšou ženou. Sama speváčka však priznala, že ich vzťah už dlhšie nefungoval. A vyzerá to tak, že zaľúbenci svoju lásku už neskrývajú. Aha, spoločný záber z rodinnej oslavy!

V januári tohto roka sa na verejnosť dostala informácia o nevere manžela Dominiky Mirgovej. Internet obletel záber, na ktorom bol Peter so svojou novou známosťou, mladučkou Klárou. Speváčka sa o jeho zahýbaní dozvedela vraj až z médií a neskrývala sklamanie.

„Jediné, čo vám môžem povedať, je to, že nech to dopadne akokoľvek, chceme len, nech je náš syn šťastný. Nič nie je viac a my ho budeme chrániť najviac, ako sa dá. Spolu alebo od seba, stále sme jeho rodičia a on si nezaslúži žiadnu negatívnu myšlienku v jeho živote,” vyjadrila sa Dominika v tom čase na sociálnej sieti. A netajila ani to, že ich vzťah nefungoval už dlhšie.

Šesť mesiacov po NEVERE:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram D.M.)

„Ja tiež nie som dokonalá. V každom vzťahu sú dvaja. A ten náš bol nalomený už nejaký čas,” priznala otvorene. V máji ich spojila dokopy oslava 8. narodenín ich syna Peťka a hoci vyzerali ako šťastná rodinka, nevrátili sa k sebe. Svedčí o tom aj najnovší záber, ktorý pridala na Instagram Petrova partnerka Klára.

Cez víkend boli spolu totiž na rodinnej oslave. A vyzerá to tak, že už svoj vzťah ďalej netaja. Veď pozrite sami!

Šesť mesiacov po NEVERE:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram K.B.)

Viac o téme: Dominika Mirgová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu