Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mirgovej ZMENA imidžu: Odhováral ju aj kaderník… Zostarla si!

Dominika Mirgová Zobraziť galériu (14)
Dominika Mirgová (Zdroj: Ján Zemiar)

TRNAVA - Slovenská speváčka Dominika Mirgová (31) sa rozhodla s prichádzajúcim letom zmeniť svoj imidž. Povedala si, že už má dosť svojej starej blond farby. No kaderník z jej želania nebol veru dvakrát nadšený.

Každý z nás občas zatúži po zmene. Speváčka Dominika Mirgová si takisto povedala, že chce skúsiť niečo nové a nechala sa prefarbiť, aj keď musela svojho kaderníka dlho prehovárať.

Mirgovej ZMENA imidžu: Odhováral
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Vlado Anjel)

Na začiatku jej kamarát a kaderník Jirko nebol veru príliš nadšený tým, že speváčka chcela ísť do hnedej farby. No nakoniec sa dohodli. „Tak a je to tu. Zvolili sme kompromis, s ktorým sme spokojní obaja. Ja si myslím, že každá žena občas potrebuje zmenu a ja som toho môjho Jirášku prehovárala už tak dlho... Pre tentokrát sme sa rozhodli pre taký stred, nech on neskolabuje a ja si zvyknem na tmavšiu,“ napísala Dominika na sociálnu sieť Instagram pod fotku, kde vidno, že podstúpila zmenu imidžu a svetlé blond vlasy sú už minulosťou. 

Dominika Mirgová zmenila farbu vlasov
Zobraziť galériu (14)
Dominika Mirgová zmenila farbu vlasov  (Zdroj: Instagram D.M.)

Hoci nie je úplná brunetka, akou asi chcela byť, každopádne je ale speváčka z jej novej farby nadšená. No jej fanúšikovia sa rozdelili na dva tábory. Kým jedni ju chválili a boli priam unesení z jej premeny, tým druhým sa to vôbec nepozdávalo a niektorí si myslia, že sa jej nehodí a pridalo jej to na veku. „Farba je pekná, ale k tebe nie. Zostarla si,“ skonštatovala speváčkina fanúšička. A čo si o Dominikinej zmene myslíte vy?

Mirgovej ZMENA imidžu: Odhováral
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Instagram D.M.)

Viac o téme: Dominika Mirgová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu