Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Schudnutá markizácka nevesta z Ruže: ODVÁŽNE FOTO... V sieťke a HORE BEZ!

Katarína Talanová Zobraziť galériu (2)
Katarína Talanová (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Katarína Talanová (32) utkvela všetkým v pamäti vďaka svojim metaforám a zaláskovaným rečiam v šou Ruža pre nevestu. Po svojom účinkovaní pred kamerami výrazne schudla a dnes sa môže pýšiť ukážkovou postavou. Najnovšie svoju figúru ukázala len v priesvitnej sieťke, pod ktorou nič nemala!

Katarína Talanová sa zviditeľnila účinkovaním v šou Ruža pre nevestu. V úvodnej epizóde sa hneď postavila pred všetky nevesty i ženícha a predviedla to, čo jej ide najlepšie. Tomášovi, aj keď ho predtým v živote nevidela, zložila ľúbostnú pieseň, ktorú aj naživo zaspievala. Neskôr ju zverejnila na svojom kanáli na Youtube a dievčatá si ju určili ako hymnu celej šou.

Od začiatku všetkých zaujala svojím vystupovaním a vysokým sebavedomím, až to po čase začalo niektorým liezť na nervy. Neustále sa označovala za umelkyňu, speváčku či modelku a dokola používala metafory. Aj keď mnohí jej správanie nechápali, ona sa prezentovala ako vyrovnaná žena, ktorá hľadá pravú lásku. V televízii sa jej to ale nepodarilo...

Schudnutá markizácka nevesta z
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: TV Markíza)

Po šou výrazne zamakala na svojej postave a dala dole až 12 kíl. „58 kg. V Ruži pre nevestu som mala 70 kg,” napísala pred tromi mesiacmi. Svoju figúru si drží stále. Dôkazom toho sú jej nové dráždivé fotky. Najnovšie sa ukázala hore bez...

Prsia jej "zakrývala" len priesvitná sieťka. Markizácka nevesta sa určite má čím chváliť a veruže vie, ako dráždiť mužské pohlavie! Veď pozrite sami.

Viac o téme: Ruža pre nevestu Katarína Talanová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu