Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Markizácka nevesta ODHODILA šaty: FOTO v priesvitných nohavičkách!

Priscilla a Lívia zo šou Ruža pre nevestu Zobraziť galériu (4)
Priscilla a Lívia zo šou Ruža pre nevestu (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Letné horúčavy sa postarajú aj o takéto šteklivé zábery! Markizácka nevesta odhodila šaty a odfotila sa v sexi spodnej bielizni. Dolnú časť jej halili len priesvitné nohavičky.

Lívia Lacková sa zviditeľnila v markizáckej šou Ruža pre nevestu, kde bojovala o srdce ženícha Tomáša Tarra. Iskra medzi nimi však ani po istej dobe nepreskočila, a tak si hnedovláska musela pobaliť kufre a ísť z tureckej vily domov.

Odvtedy je aktívna na sociálnych sieťach a buduje si tam základňu fanúšikov, ktorí ju podporujú. Zdieľa s nimi svoj život, delí sa o zábery zo súkromia a niekedy poteší aj mužské obecenstvo. Najnovšie sa podelila o fotografie z nákupov, kde si skúšala naozaj odvážne kúsky. Odhaľovať sa začala však postupne.

Lívia Lacková zo šou Ruža pre nevestu
Zobraziť galériu (4)
Lívia Lacková zo šou Ruža pre nevestu  (Zdroj: TV Markíza)

Na Instagrame najprv zverejnila fotku v ružovom body, ktoré rafinovane poodhaľovalo časti je tela. Na sebe mala však ešte aj šortky. No do oka jej potom padla odvážna spodná bielizeň, a to sa už ukázala v plnej kráse. Bývalá markizáčka má veru čím ulahodiť oku. Verejnosti ukázala svoje dokonalé telo v čipkovanej podprsenke a v priesvitných nohavičkách.

Priaznivcom dopriala aj ďalší sexi pohľad. Odfotila sa v čiernom sexi komplete a bradavky jej zakrývali len emotikony v podobe ružičiek. „Už iba frajera si nájsť, aby som to mala pred kým nosiť,” poznamenala. Páni, zdá sa, že u krásky máte šancu!

Markizácka nevesta ODHODILA šaty:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram L.L.)

Markizácka nevesta ODHODILA šaty:
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram L.L.)

Viac o téme: Ruža pre nevestu Lívia Lacková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu