Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dominika Kavaschová priznala PLASTIKU: Toto že si dala UROBIŤ?!

Aj Dominika podstúpila plastiku! Zobraziť galériu (2)
Aj Dominika podstúpila plastiku! (Zdroj: Instagram D.K.)

BRATISLAVA - Tak toto je prekvapenie! Dominika Kavaschová (34) najnovšie odhalila svoje dlho strážené tajomstvo. Aj ona, ako jedna z mnohých, podstúpila plastiku. S týmto nebola spokojná!

Dominiku Kavaschovú poznáme ako prirodzene krásnu ženu a len málokto by tipoval, že aj ona už má za sebou jednu plastiku. So svojím výzorom v minulosti nebola spokojná a keď prišiel rad na túto tému, bez váhania do toho išla.

Galéria: Herečka Dominika Kavaschová

Herečku totiž v detstve trápili jej odstávajúce uši. Povedzme si pravdu, deti vedia byť naozaj nemilosrdné a zažila si to aj Dominika na vlastnej koži. Spolužiaci sa jej za tento nedostatok radi vysmievali a častokrát ju nazývali Dumbo či slonica. Nič príjemné, a preto keď rodičia videli, ako sa trápi, navrhli jej aj túto možnosť.

Dominika Kavaschová priznala PLASTIKU:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Tv Markíza)

„To málo ľudí vie, ale mne strašne odstávali uši. Ja mám plastiku uší. Ja som sa narodila ako čistý ušiplesk. Mne sa smiali deti, že som Dumbo a slonica a takéto veci. Ja som nosila čelenky, a furt tak vlasy, ešte mne to pretŕčalo aj cez tie vlasy. To boli riadne odstávajúce uši a pre dievča je to strašne zlé. Furt som si tie uši tlačila k hlave, tak silno a verila, že tam proste ostanú“ zdôverila sa v podcaste 90-60-90 u komičky Simony Salátovej.

„Moji rodičia to videli a raz sme si tak sadli a povedali mi, no Dominika tak sme zistili, že je taká možnosť to urobiť, keď chceš. Ja som mala možno 9-10 rokov, tak nejak," pokračovala s tým, že tento návrh okamžite prijala. „Ja som hneď povedala, že áno, že chcem. A bolo to najlepšie rozhodnutie, aké som mohla urobiť,“ prezradila na záver.

Viac o téme: Dominika Kavaschová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu