Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Slovenská herečka má dcéru s kolegom: Konečne ju prestala skrývať!

Dominika Kavaschová Zobraziť galériu (4)
Dominika Kavaschová (Zdroj: Tv Markíza)

BRATISLAVA - Hoci už pred nejakým časom zverejnila Dominika Kavaschová zábery, z ktorých bolo aj z profilu zrejmé, že jej dcérka Maia je celý otec, neskôr jej tváričku opäť zakrývala. Zdá sa však, že už sa definitívne rozhodla, že svoje milované dievčatko viac pred svetom skrývať nebude.

Dominika Kavaschová sa narodila 19. mája 1989. V detstve v nej prebúdzal lásku k hudbe otec, ktorý je muzikant. Neskôr ju ale zlákal dramatický krúžok. Jej kroky potom smerovali na VŠMU.

Galéria: Herečka Dominika Kavaschová

Už počas štúdia sa postavila na dosky Slovenského národného divadla. Hosťovala ale aj na iných scénach. Od roku 2014 je členkou súboru SND. Získala už aj viacero ocenení. 

Verejnosti je známa najmä ako seriálová herečka. Objavila sa v počinoch Panelák, Ako som prežil, Dr. Ludsky, Chlapi neplačú, Vlci, Oteckovia či Najhorší týždeň môjho života. 

Slovenská herečka má dcéru
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: TV MARKÍZA)

Popri herectve sa vrátila aj k hudbe, s kolegyňou Andreou Bučko účinkovali v inscenácii Morena a vydali aj CD Morena. Mnohým neunikla napríklad ich pieseň Neviditeľná žena. 

Dominika žije v partnerskom zväzku s kolegom Danielom Fischerom, s ktorým má dvojročnú dcéru Maiu. Dievčatko najprv na sociálnych sieťach zverejňovali s prekrytou tvárou. Aktuálne sa však už herečka chváli svojou malou láskou naplno. 

Dominika Kavaschová a Daniel Fischer s dcérou Maiou
Zobraziť galériu (4)
Dominika Kavaschová a Daniel Fischer s dcérou Maiou  (Zdroj: Instagram DK)

Slovenská herečka má dcéru
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram DK)

Viac o téme: Dominika Kavaschová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu