Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slovenská herečka PREDTÝM a POTOM: Donda, PRIRODZENÁ si najkrajšia!

Dominika Kavaschová Zobraziť galériu (4)
Dominika Kavaschová (Zdroj: Instagram DK)

BRATISLAVA - U mnohých žien je stále v kurze trend rôznych úprav, od umelých pŕs, cez zväčšené pery až k zužovaniu tváre. Na druhej strane sú také, čo sa najlepšie cítia úplne prirodzene a aj mejkap je pre ne niekedy príliš. Patrí medzi ne aj herečka Dominika Kavaschová.

Dominika Kavaschová aktuálne nakrúca film Kavej, ktorý vznikol na základe krátkych videí o dvoch východniarkach v Bratislave. Stvárnili ich Anna Jakab Rakovská a Jana Kovalčíková. 

Anna jakab Rakovská a Jana Kovalčíková
Zobraziť galériu (4)
Anna jakab Rakovská a Jana Kovalčíková  (Zdroj: Mall TV)

Tvorcovia dopriali Dominike pred kamerami naozaj výrazný mejkap. Hneď na prvý pohľad je jasné, že sú za ním ruky profesionála. Napriek tomu, že s jeho prácou bola herečka spokojná, nie je to jej preferovaný štýl. „Maskérov máme mega šikovných. Ale aj tak som radšej totál nenamaľovaná,” uviedla. 

Slovenská herečka PREDTÝM a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram DK)

A tí, čo sledujú jej profil na sieti Instagram, vedia, že hovorí čistú pravdu. Kavaschová najčastejšie uverejňuje zábery bez mejkapu alebo len s veľmi jemným nalíčením. Výrazne namaľovanú ju vidno naozaj zriedka. 

Teraz dala fanúšikom možnosť porovnať si ju takzvane "predtým a potom", keďže po fotkách s filmovým mejkapom zverejnila aj jednu po jeho odstránení. A treba povedať, že Donda naozaj nepotrebuje líčenie, aby vyzerala krajšie. Je prirodzene pekná a naozaj stačí, keď mejkap používa z pracovných dôvodov či na spoločenských akciách. 

Slovenská herečka PREDTÝM a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram DK)

Viac o téme: Dominika Kavaschová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu