Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hrycová počas korunovácie v Londýne: Bolestivý ÚRAZ... Je odkázaná na INVALIDNÝ VOZÍK!

Wanda Adamík Hrycová letela do Londýna s nepríjemným zranením. Zobraziť galériu (5)
Wanda Adamík Hrycová letela do Londýna s nepríjemným zranením. (Zdroj: Instagram W.A.H.)

LONDÝN - Sú dva typy ľudí - tí, ktorí by sa kvôli korunovácii tento víkend vyhýbali Londýnu oblúkom a potom tí, ktorí pred Buckingamským palácom kempovali od pondelka. Wanda Adamík Hrycová (45) do tej druhej skupiny rozhodne nepatrí, no zhoda náhod zariadila, že do hlavného mesta Veľkej Británie letela práve teraz. No viac ako masy ľudí a dopravné obmedzenia, jej pobyt v korunovačnom meste znepríjemňovalo bolestivé zranenie. Je kvôli nemu odkázaná na invalidný vozík!

Vo Westministerskom opáctve v Londýne došlo tento víkend k historickému momentu. Po dlhých 70 rokoch sa tam korunoval nový panovník Spojeného kráľovstva. Mnohí si túto jedinečnú chvíľu nechceli nechať ujsť a miesto v prvých radách pred Buckinghamským palácom si zaistili niekoľkodňovým kempovaním. 


Všetky informácie o korunovácii kráľa Karola III. nájdete TU


Pre bežných ľudí, ktorí o sledovanie korunovácie záujem nemali, však tieto dni znamenali len množstvo dopravných obmedzení a masy ľudí v uliciach. Na vlastnej koži si to okúsila aj známa slovenská producentka Wanda Adamík Hrycová, ktorá do hlavného mesta Veľkej Británie letela zhodou okolností práve v týchto dňoch. 

„Predĺžený víkend v Londýne sme si s kamarátmi naplánovali pol roka dozadu. Ani vo sne nám vtedy nenapadlo, že sa trafíme do dátumu korunovácie kráľa Karola III a celý náš výlet sa ponesie v znamení vyhýbania sa davom ľudí a cestných uzáverov,“ podelila sa so svojimi sledovateľmi Hrycová. 

Hrycová počas korunovácie v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram W.A.H.)

Hrycová počas korunovácie v
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram W.A.H.)

A aby toho nebolo málo, dva dni pred odchodom si privodila bolestivé zranenie, kvôli ktorému bola v cudzine odkázaná na invalidný vozík. „Ako na potvoru som si navyše dva dni pred odchodom vyvrtla členok, a tak som zostala odkázaná na vozík, manžela a kamarátov, ktorí ma po Londýne obetavo tlačia,“ dodala Wanda, ktorá prvý večer strávila v Royal Opera House, kde si vychutnala Verdiho dielo Aida. 

Viac o téme: Wanda Adamík Hrycová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu