Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hrycovej PREHRATÁ stávka s Andrásym: Toto ju vyšlo poriadne DRAHO!

Wanda Adamík Hrycová Zobraziť galériu (7)
Wanda Adamík Hrycová (Zdroj: Instagram W.A.H.)

BRATISLAVA - Filmová producentka Wanda Adamík Hrycová (45) sa nerada púšťa do takých vecí ako sú stávky. No pred istým časom urobila výnimku a riskla to. Nuž, ale tento krok ju stál niekoľko stoviek eur, keďže prehrala. O čo teda sa rozhodla staviť?

Ako sme už spomenuli išla do risku, a to so známym humoristom Oliverom Andrásym. Na sociálnej sieti Instagram všetko patrične vysvetlila. „Nezvyknem uzatvárať stávky. Mám pocit, že existujú aj príjemnejšie spôsoby, ako prísť o peniaze,“ začala na úvod Wanda a neskôr prešla k veci. 

„Pred pár týždňami som však toto pravidlo porušila a stavila som sa s Oliverom Andrásym. Kým ja som tvrdila, že KDH do koalície so SMERom bez problémov pôjde, Oliver ma presviedčal, že nikdy. Stávku vyhral, zatiaľ,“ uviedla filmová producentka. 

Wanda Adamik Hrycová
Zobraziť galériu (7)
Wanda Adamik Hrycová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Nuž a táto stávka ju vyšla poriadne draho. Prehra ju obrala o takmer 300 eur, keďže Oliverovi kúpila drahú flašu alkoholu. Ale zdá sa, že to vôbec neľutuje, pretože... „Napokon z toho vypálil veľmi príjemný večer a aj keď bolo to champagne výborné, zostanem ja pri tých štandardnejších brandoch a edíciách,“ zdôverila sa. Zjavne sa však z tohto poučila, no a jedno je už isté. „Žiadne stávky už uzatvárať nebudem,“ dodala na záver.

Viac o téme: Oliver AndrásyWanda Adamík Hrycová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu