Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Slovenská herečka priznala PANICKÉ ZÁCHVATY: Odkryla dôvod... Pramení to z detstva!

Monika Horváthová Zobraziť galériu (3)
Monika Horváthová (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Mnohí z nás sa všemožne vyhýbajú situáciám, z ktorých majú nepríjemné pocity. Pri hereckej práci to však nie je vždy možné. Svojmu strachu musela čeliť aj Monika Horváthová.

Markizácky seriál Klamstvo si vyžadoval, aby Monika Horváthová nasadla na Dunaji do kajaku. V tejto súvislosti herečka odhalila, že riečne vody v nej vyvolávajú nepríjemné stavy. 

Slovenská herečka priznala PANICKÉ
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MH)

Viac k tomu prezradila v najnovšom podcaste Marakua. „Už sme robili rozhovor pre rádio a trošku som tam hovorila, že mám fóbiu z riečnych vôd,” povedala na začiatok, pričom moderátor a herec Števo Martinovič sa v tejto súvislosti čudoval, že Monika býva na hausbóte. „Áno, ale nekúpem sa vôbec. Oni sa tam normálne kúpu, ale ja teda ani prst do toho nepichnem,” uviedla rozdiel medzi ňou a členmi jej rodiny.

Sama úplne nevie, v čom presne spočíva jej strach. „Kvôli tomu asi, že si nevidím na nohy, keď som v tej vode, že neviem, čo je podo mnou. Pre mňa to je naozaj panika,” priblížila svoje pocity. A ako následne prezradila, pramenia ešte z čias, keď bola dieťa. „Keď som bola malá, tak sa mi sníval taký sen, že som spadla v Gabčíkove. Lebo my sme boli s rodičmi na takom výlete v Gabčíkove a potom sa mi snívalo, že som spadla do tej komory betónovej a že som úplne letela tou komorou a že som sa tam potopila do tej špinavej vody a okolo mňa tie naplavené haluze... A odvtedy panické záchvaty chytám, keď som niekde na takejto vodnej priehrade. Bolo to fakt hrozné a doteraz si to fakt živo pamätám,” opísala, čo stálo za zrodom jej fóbie. 

Napriek tomu sa ale pri nakrúcaní posadila do kajaku a dokonca prežila mrazivé chvíle, keď sa s ňou prevrátil. 

Tomás Maštalír a Monika Horváthová si spolu zahrali v markizáckom seriáli Klamstvo.
Zobraziť galériu (3)
Tomás Maštalír a Monika Horváthová si spolu zahrali v markizáckom seriáli Klamstvo.  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Monika Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu