Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Markizácka hviezda po TAJNEJ svadbe: Prvé OFICIÁLNE FOTO a... Vydávať sa bude ešte RAZ!

Monika Horváthová Zobraziť galériu (2)
Monika Horváthová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Iba prednedávnom zverejnila herečka Monika Horváthová videosúhrn z celého roka, kde mala aj zábery zo svadby. Pre všetkých to bolo naozaj veľkým prekvapením, keďže obrad pred mnohými tajila. A najnovšie sa podelila aj s oficiálnymi fotkami z jej dňa D. Bolo to magické!

Hviezda markizáckych seriálov Monika Horváthová (teraz Szabó) už dlhšie avizovala, že s partnerom Dominikom plánujú svadbu. Dátum však nepriblížila, a tak bolo o to väčším prekvapením, keď pred časom zverejnila súkromné video z predošlého roka. Pozornému oku neušlo, že sa tam nachádzajú zábery aj z jej veľkého dňa.

Monika mala na sebe biele jednoduché šaty a bola naozaj krásna. Mnohí ani netušili, že je z nej už vydatá pani! „Waau Moni, tak ty už si sa vydala? Gratulujem veľmi,“ znel jeden z komentárov pod spomínaným videom. Najnovšie sa herečka podelila aj s oficiálnymi fotografiami, ktoré boli naozaj magické. Spomienky na ich krásny deň im zvečnil fotograf Matej Kmeť, ktorý na svojom Instagrame prezradil aj pikošku!

Markizácka hviezda po TAJNEJ
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram Monika Szabó Horváthový)

Monika sa bude vydávať ešte raz! „Toto bolo pravdepodobne najrýchlejšie a najneočakávanejšie svadobné fotenie, aké som kedy urobil! M&D pôvodne neplánovali mať fotografa pre svoj oficiálny civilný obrad. Po našom stretnutí, dva dni pred akciou, však zmenili názor a dopadlo to naozaj magicky. Počasie nás prekvapilo hustým snežením v Bratislave ojedinelým javom. Atmosféra toho decembrového dňa nemohla byť lepšia a podarilo sa mi zachytiť pár krásnych spomienok s ich babičkami, ktoré sa nebudú môcť zúčastniť ich oficiálnej väčšej svadby,“ napísal. Zábery zo svadby si môžete pozrieť nižšie!

Viac o téme: Monika Horváthová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu