Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

DRÁMA na generálke Let's Dance: ZRANENIE... Vystúpenie Gabiky Marcinkovej v ohrození!

Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec Zobraziť galériu (2)
Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - Už dnes večer si diváci televízie Markíza budú môcť vychutnať ôsme kolo šou Let's Dance. Hrozí však, že bude bez vystúpenia Gabiky Marcinkovej. Jej tanečný partner Matyáš Adamec sa totiž len pár hodín pred prenosom, počas generálky zranil!

Ako informuje portál markiza.sk, tanečný partner Gabiky Marcinkovej Matyáš Adamec sa počas generálnej skúšky dnešného kola Let's Dance nepríjemne zranil. Jeho účasť na večernom prenose je   ohrozené.

„Počas dnešnej generálnej skúšky sa tanečný partner Gabiky Marcinkovej Matyáš Adamec nepríjemne zranil. Zraneného tanečníka odviezli zo štúdia záchranári, pričom sa momentálne nachádza v odbornej starostlivosti. Pevne veríme, že večer bude v poriadku a držíme mu palce,“ potvrdil PR manažér Tadeáš Kurka. 

„Na dnešnej generálke sa nešťastnou náhodou zranil Matyáš. Odviezla ho sanitka, momentálne čakáme na výsledky. Nevieme, či sa bude teraz tancovať alebo nebude. Chcela som len povedať, že by sme teraz mali naňho všetci myslieť a dúfame, že sa čo najskôr dá dokopy. Ak nie dnes, tak v nasledujúcich dňoch, dúfame, že bude v poriadku a že si spoločne zatancujeme. Ak nie v tejto súťaži, tak niekde inde,“ dodala Gabika Marcinková. 

Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec
Zobraziť galériu (2)
Gabriela Marcinková a Matyáš Adamec  (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Gabriela MarcinkováMatyáš Adamec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu