Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

VYHRÁŽA SA Kucherenko aj ďalším ženám: Tento muž je známa firma... Foter je fízel!

Silvia Kucherenko Zobraziť galériu (2)
Silvia Kucherenko (Zdroj: Instagram SK)

BRATISLAVA - Silvia Kucherenko patrí k ženám, ktoré nie sú ticho, keď zažívajú nejaké príkorie. Preto sa ozvala, keď sa jej začal istý muž na sociálnych sieťach vyhrážať. A zistila, že zďaleka nie je jediná! Agresívny muž však tvrdí, že spravodlivosť sa modelka nedovolá, lebo... Jeho otec je vraj policajt!

Ako sme včera informovali, Silvia Kucherenko sa od istého muža dočkala pomerne vulgárnych správ, v ktorých naznačoval, že voči nej použije aj násilie. 

Silvia preto vyslovila nádej, že sa tým bude zaoberať aj polícia. Neskôr však už jej viera jemne pohasla. „Tu nič evidentne nerieši polícia. Až keď sa niekto ukáže "zlynčovaný" na sociálnych sieťach,” napísala s narážkou na prípad Ráchel Karnížovej, ktorého sa hneď chytil aj generálny prokurátor SR Maroš Žilinka, ktorý prisľúbil, že jej kauza s násilným priateľom bude dôkladne prešetrená. 

Bohužiaľ, často sa stáva, že kým nepríde k fyzickému násiliu, vyhrážanie sa nehodnotí ako nebezpečné. Muž, ktorý vypisoval Silvii, je pritom známa firma a podobne obťažoval aj ďalšie ženy. „Aj mne písal také nechutné správy a vyhrážal sa a podobné hnusné veci. Nikto to ale nerieši, no mali by!” napísala ďalšia vystrašená žena.

A nebola jediná. „Známa firma,” reagovala ďalšia. Podobnú skúsenosť s tým istým mužom priznali aj viaceré ďalšie. „Niekto s ním už musí spraviť poriadok. Verím, že tentokrát to nebude odignorované!” uviedla ďalšia zo žien, čo si prešla tým istým. 

Po obťažovaní a vyhrážaní sa zo strany tohto muža však prišlo aj zastrašovanie. Ako mnohí násilníci sa snaží v obetiach vyvolať dojem, že aj tak nič nezmôžu. „Foter je fízel, tak môžeme sa pobaviť. Kamarát je špeciálny prokurátor, ale môžeš podať, Silvinka,” napísal výsmešne Silvii Kucherenko. 

VYHRÁŽA SA Kucherenko aj
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram SK)

Tieto tvrdenia pritom nemusia byť vôbec pravdivé... 

Minulý rok svitla mnohým ľuďom nová nádej, keď do Trestného zákona pribudol nový paragraf o nebezpečnom elektronickom obťažovaní. Páchateľ môže byť potrestaný odňatím slobody až na tri roky. Nebojte sa preto podniknúť príslušné kroky a s dôkazmi sa obrátiť na mužov zákona. 

Viac o téme: Silvia Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu