Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

S brušnými problémami na javisku: Salátovej beh na záchod... BOJ O SEKUNDY!

Simona Salátová Zobraziť galériu (3)
Simona Salátová (Zdroj: Tv Markíza)

PREŠOV - Simona Salátová je obľúbená stand-up komička a k svojej práci a fanúšikom sa stavia naozaj zodpovedne. Hoci dostala brušnú virózu, nič nezrušila a postavila sa na javisko. Len potom to bol boj o sekundy!

Simona Salátová je stand-up komička, ktorá už dostala aj vlastný špeciál Donaha, ktorý televízia Markíza vysielala na platforme Voyo. A vystúpenia má po celom Slovensku.

S brušnými problémami na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Voyo)

Ku koncu tohto týždňa sa objavila na výhode našej krajiny. A ukázala neskutočnú profesionalitu. Napriek zdravotným problémom sa postavila pred divákov a dopriala im porciu zábavy, po ktorej prahli.

Samozrejme, aj o svojich ťažkostiach informovala s dávkou humoru. „Práve som mala úžasnú šou v Prešove. Dnes sa mi podarilo dostať brušnú virózu, takže striedavo hovorím vtipy a seriem, takže sa ospravedlňujem všetkým, s ktorými som sa nešla odfotiť,” uviedla na sieti Instagram. Tam zverejnila aj záber, na ktorom vidno, že ju viróza poriadne potrápila. 

No nielen ona. Simona si evidentne pekne ponadávala aj na výber svojho outfitu. „Ak máte brušné problémy, určite odporúčam obliecť si overal. Bude to vzrušujúcejšie,” napísala k záberu ironicky. Hashtag #bojosekundy je naozaj veľavravný. Snáď je komičke už lepšie. 

S brušnými problémami na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram SS)

Viac o téme: Simona Salátová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu