Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Salátovú neustále dobieha DESIVÉ detstvo: Obálky od EXEKÚTOROV... Dajte mi už pokoj!

Simona Salátová Zobraziť galériu (3)
Simona Salátová (Zdroj: Instagram SS)

BRATISLAVA - Komička Simona Salátová má za sebou naozaj nepríjemné detstvo. Násilie v jej rodine začalo, keď mala len 5 rokov. Otec skončil za mrežami, Simona s bratom u starej mamy a neskôr v detskom domove. Prízraky minulosti ju neustále dobiehajú prostredníctvom pošty z exekučného úradu.

Komička Simona Salátová bola ako dieťa spočiatku svedkom toho, ako otec týra mamu. Neskôr sa vraj násilie obrátilo aj proti deťom. Tyran nakoniec skončil za mrežami. 

Simonu a jej brata prichýlila stará mama, no neskôr skončili v detskom domove. Potom našla síce útočisko u tety, no tá ju pred maturitou vyhodila z domu. Simona sa tak musela pretĺkať životom bez rodičovskej opory. 

Salátovú neustále dobieha DESIVÉ
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram SS)

A bohužiaľ, hrôzy detstva sa jej neustále pripomínajú. „Už som si aj trošku zvykla, že aj keby som úplne dokázala vytesniť všetko, čo sa mi stalo v detstve, aj tak ma na to raz za pol roka upozorní obálka od exekútora,” uviedla včera na sieti Instagram. 

Nejde o to, že by samotná komička mala nejaké podlžnosti, ale o nezaplatené výživné, ktoré jej dlžia práve rodičia. Exekútori sa snažia od Salátovej zistiť, či nepozná miesto ich pobytu a snažia sa od nej získať spresnenie sumy, ktorú jej dlžia. „20 rokov od momentov, kedy sme sa krčili pred otcom na povale, stále musím odpovedať na takéto otázky stále iným ľuďom,” povzdychla si. 

„Niekedy mám chuť do celého sveta kričať, že neviem. Neviem, kde sú, ani ma to nezaujíma, neviem, čo robia a ani koľko mi dlžia. Mám chuť sa pýtať tých ľudí s otázkami, či niekto vôbec môže spočítať, koľko mi dlžia… Bola by som najradšej keby to splácali pokojom,” uviedla na záver Simona, ktorá je už sama mamou. 

Salátovú neustále dobieha DESIVÉ
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram SS)

Viac o téme: Simona Salátová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu