Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

NAPADNUTIE POLICAJTA exfarmárom Kristiánom má DOHRU: Padlo ROZHODNUTIE!

Kristián Mesíček si narobil poriadne problémy Zobraziť galériu (3)
Kristián Mesíček si narobil poriadne problémy (Zdroj: Tv Markíza/FB Polícia SR - Bratislavský kraj)

BRATISLAVA - Minulý týždeň sme vás na Topkách informovali o tom, že bývalý farmár Kristián Mesíček (22) surovo napadol policajta na futbalovom zápase. Vyrobil si poriadny problém, pri ktorom mu hrozí až 5 rokov väzenia. Jeho útok na verejného činiteľa má v dnešných dňoch dohru. Takýto verdikt Trnavčan určite nečakal!

22-ročný Trnavčan Kristián Mesíček sa na televíznych obrazovkách ukázal minulý rok v drsnej reality šou Farma 14. Prišiel tam predviesť svoje zručnosti. Aj keď sa na statku neohrial dlho, mnohí si ho zapamätali aj vďaka jeho výraznému vystupovaniu či trnavskému dialektu. Od začiatku sa netajil vášňou k rýchlým autám či futbalu.

A práve nadšenie k futbalu sa mu stalo na začiatku tohto mesiaca osudným. Ako sme vás už pred pár dňami na Topkách informovali, Kristián na futbalovom zápase FC Spartak Trnava a ŠK Slovan Bratislava, konajúceho sa v hlavnom meste, surovo napadol verejného činiteľa. Ako ozrejmila bratislavská polícia v statuse na Facebooku, za tento trestný čin mu môže hroziť až 5 rokov väzenia.

NAPADNUTIE POLICAJTA exfarmárom Kristiánom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj)

„Vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Bratislave III vzniesol na základe zabezpečenej dôkaznej situácie obvinenie z trestného činu útoku na verejného činiteľa 22-ročnému Kristiánovi M. z Trnavy. Obvinený mal počas uvedeného zápasu v sektore hostí Národného futbalového štadióna v Bratislave, počas odchodu poriadkových jednotiek z tribúny, zaútočiť na policajta Pohotovostného policajného útvaru. Policajta, ktorý prechádzal okolo neho, kopol pravou nohou do oblasti chrbta, pričom následne ďalšieho policajta napadol úderom päsťou do oblasti hlavy,“ znelo oficiálne stanovisko polície.

NAPADNUTIE POLICAJTA exfarmárom Kristiánom
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB Polícia SR - Bratislavský kraj)

Síce sa Kristián v týchto dňoch pohybuje na slobode, následky za výtržníctvo ho nemíňajú. Trnavčan sa minulý rok ukázal v boxerskom ringu, kde si to rozdal so svojím kolegom z Farmy Šimonom Koleňom. Tento rok si mali dať odvetu. „Chalanov si mohol vidieť naposledy v zápase, ktorý vzali 2 dni pred jeho uskutočnením. Kto podľa teba vyhrá túto odvetu s plnou prípravou?“ oznámili organizátori na oficiálnom profile na sociálnej sieti Instagram v strede marca.

Okolnosti, ktoré vyšli na povrch až po oficiálnom oznámení, ich prinútili k razantnej zmene. Ako je všetkým dobre známe, v bojovom športe sú neprípustné akékoľvek "prehrešky", a preto Trnavčana z organizácie Fight Night Challenge vylúčili. Šimon tak dostal nového rivala, ktorým sa stal Nathan Christian Dzaba, známy z druhej markizáckej šou Love Island.

Na profile Šimonovej frajerky Alex Minárikovej sa objavila otázka, prečo Šimon zmenil protivníka. „Pretože sa jeho súper nevedel správať a vyhodili ho," znelo jej priame vyjadrenie. Ak si nechcete nechať ujsť ani tento zápas, lístky na Fight Night Challenge si môžete zakúpiť v sieti Predpredaj.sk.

Viac o téme: Kristián MesíčekŠimon Koleň
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu