Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Čerství rodičia Vinczeovci: Začína im FRMOL… Adela na tlačovke k Let’s Dance, Viktor štvornožkoval s malým!

Zatiaľ čo Adela bola na tlačovke k Let's Dance, Viktor sa venoval ich dieťatku. Zobraziť galériu (6)
Zatiaľ čo Adela bola na tlačovke k Let's Dance, Viktor sa venoval ich dieťatku. (Zdroj: Instagram V.V.)

BRATISLAVA - V stredu popoludní sa na bratislavskom výstavisku konala tlačová konferencia k tanečnej šou Let's Dance. Tá sa na obrazovky televízie Markíza dostane už o 3 dni. Do poroty po roku zasadne aj Adela Vinczeová (42) a moderátorom bude opäť jej manžel Viktor Vincze (32). No zatiaľ čo ona sa na novinárskej akcii objavila, on doma štvornožkoval s ich dieťaťom.

Adela Vinczeová a Viktor Vincze sa po dlhých mesiacoch adopčného procesu v novembri minulého roka konečne dočkali pridelenia dieťatka. No hoci manželia pôvodne tvrdili, že si prácu upravia tak, aby pri dieťatku mohol stále jeden z nich byť, už od nedele ich budeme spoločne vídať na obrazovkách televízie Markíza.

Galéria: Tlačová konferencia k Let's Dance:

Adela zasadne do poroty tanečnej šou Let's Dance a jej polovička ju bude moderovať. Projekt štartuje už o 3 dni a v stredu popoludní sa na bratislavskom výstavisku konala tlačová konferencia, kde sa predstavili aj účinkujúci. Adela sa zúčastnila... A Viktor? Ten doma štvornožkoval s ich potomkom. 

Ján Koleník, Adela Vinczeová, Ján Ďurovčík a Lucia Hlaváčková
Zobraziť galériu (6)
Ján Koleník, Adela Vinczeová, Ján Ďurovčík a Lucia Hlaváčková  (Zdroj: Ján Zemiar)

„Keď sa porotkyňa vráti pekne nalíčená z tlačovky Let's Dance, na ktorej moderátor nebol, lebo organizoval preteky v štvornožkovaní, staval bunkre, utieral, čo vyšlo zhora, zdola, ponúkol nohu ako tréningový nástroj na šplhanie, presviedčal, že nielen sladké jedlo je chutné jedlo, poskytol náruč na spánok a objatie v ťažkej chvíli... Aby si to o chvíľu celé zopakoval,“ zhrnul svoje popoludnie hrdý otecko Vincze.

Nakoniec dodal, že v nedeľu sa už na všetkých teší. Kým čerství rodičia budú pracovať pred televíznymi kamerami, o ich drobca sa postarajú starí rodičia. „Adelke vychádza Markíza v ústrety v rámci účasti na generálke, aby mohla byť v nedeľu doma čo najdlhšie, čo ja ako moderátor nemôžem. Dieťatko pôjde následne spať ešte pred štartom priameho prenosu a ten si potom u nás pozrú naši susedia – Adelkini rodičia,“ vysvetlil Vincze.

Let's Dance štartuje na obrazovkách televízie Markíza už v nedeľu o 20:30.

Viac o téme: Let's DanceViktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu