Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Meno a pohlavie stále taja, ale... Aha, PRVÉ FOTO dieťaťa Adely a Viktora!

Adela Vinczeová a Viktor Vincze sú od novembra rodičmi. Zobraziť galériu (2)
Adela Vinczeová a Viktor Vincze sú od novembra rodičmi. (Zdroj: Instagram V.V.)

BRATISLAVA - Adela Vinczeová (42) a Viktor Vincze (32) sa po dlhých mesiacoch adopčného procesu v novembri minulého roka konečne dočkali pridelenia dieťatka. Jeho meno, pohlavie, ani vek verejnosť nepozná... Moderátorka však teraz svojich fanúšikov prekvapila. Zverejnila jeho prvé FOTO!

Po Novom roku médiá obletela krásna správa - Adela Vinczeová a Viktor Vincze si splnili sen o rodičovstve a od novembra minulého roka majú doma dieťatko. Dodnes však verejnosť netuší pohlavie, vek ani meno. Dôvodom sú prísne adopčné pravidlá. 

Galéria: Moderátorka Adela Vinczeová

„Nemôžeme o ňom ale nič konkrétne prezradiť. Museli sme podpísať mlčanlivosť, že nemôžeme prezradiť jeho vek, meno pohlavie, ani odkiaľ je. Je to v procese, dieťa nám ešte oficiálne nie je pridelené, preto je to ešte veľmi citlivé,“ prezradila Adela začiatkom roka. 

No hoci manželia nemôžu byť nijako konkrétni, čo sa bábätka týka, stále sa so svojimi fanúšikmi delia aspoň o krásne momenty, ktoré im rodičovstvo prináša. Najnovšie moderátorka zverejnila prvú fotku ich malého pokladu. Nie však fotku, na ktorej vidno ich dieťatko, ale záber, ktorý odfotilo. 

No zdá sa, že ich drobec je poriadne šikovný a ak sa nevydá v stopách Adely a Viktora, možno sa z neho raz stane fotograf. Zdá sa, že už od malička má k tejto profesii veľmi blízko. 

Meno a pohlavie stále
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Instagram A.V.)

Viac o téme: Viktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu