Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Totálne ZMENENÁ miss na premiére, známy Slovák v PAPUČIACH a... Zdenka Predná po čase v spoločnosti!

Premiéra filmu Smolu nosíš ty, láska Zobraziť galériu (7)
Premiéra filmu Smolu nosíš ty, láska (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Včera sa jedno z bratislavských kín totálne zaplnilo. Známe tváre zo slovenského i českého šoubiznisu si prišli vychutnať novinku z dielne producentky Michaely Čobejovej a režiséra Samuela Spišáka s názvom Smolu nosíš ty, láska. Do spoločnosti po dlhšom čase, zavítala aj Zdenka Predná, ktorá k tomuto počinu naspievala titulnú pieseň. Kinematografický zážitok si nenechal ujsť ani stylista Jasminy Alagič, ktorý prišiel v papučiach. A pred fotostenu sa postavila aj finalistka Miss Universe. Spoznali by ste ju vôbec?!

Premiéra filmu Smolu nosíš ty, láska (Zdroj: Maarty)

Jedno z bratislavských kín včera večer opäť praskalo vo švíkoch. Postarala sa o to romantická komédia Smolu nosíš ty, láska. V sále nechýbali ani herci, ktorí v tomto počine vystupovali. Napríklad český herec Ivan Franěk či Michaela Čobejová, ktorá bola aj filmovou producentkou. Slovenské osadenstvo doplnili ešte herci Ady Hajdu, Marko Igonda a Vladimír Čema.

Galéria: Premiéra filmu Smolu nosíš ty, láska

Pozvanie na tento film prijalo aj mnoho známych tvárí. Garde Jasmine Alagič, ktorá celú premiéru odmoderovala, robil stylista Milan Švingál. O ňom je známe, že má na vkus čuch a nebolo to inak ani tentokrát. Na premiére vyzeral naozaj šik a k trendy outfitu zvolil ešte modernejšiu obuv. A to papuče, ktoré obľubuje naozaj veľa ľudí. Nečudo, keďže sú pohodlné a nikde netlačia.

Milan Svingal
Zobraziť galériu (7)
Milan Svingal  (Zdroj: Ján Zemiar)

Jasmina Alagič a Milan Svingal
Zobraziť galériu (7)
Jasmina Alagič a Milan Svingal  (Zdroj: Ján Zemiar)

Do spoločnosti po dlhšom čase zavítala aj Zdenka Predná. Tá k tejto snímke napísala aj naspievala titulnú pieseň s názvom Lalalala. A bývalá superstaristka vyzerá naozaj dobre, dokonca úplne žiari šťastím. A na premiére jej to veľmi pristalo. Veď pozrite sami!

Zdenka Predná
Zobraziť galériu (7)
Zdenka Predná  (Zdroj: Ján Zemiar)

Zdenka Predná
Zobraziť galériu (7)
Zdenka Predná  (Zdroj: Ján Zemiar)

Novinku si prišla pozrieť aj bývalá finalistka Miss Universe SR z roku 2016 Lea Kováčová. No tá sa za ten čas, čo hviezdila na mólach, poriadne zmenila. Zosvetlila si vlasy, pretvorila obočie a je priam na nespoznanie. Aj malé zmeny na človeku môžu urobiť veľké divy. Dnes má síce už po 30-ke a pribúdajúce roky nevie zastaviť nikto, ale modelkovskou figúrou sa môže pýšiť doteraz!

Lea Kováčová
Zobraziť galériu (7)
Lea Kováčová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Totálne ZMENENÁ miss na
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Jan Zemiar)

Kto si tento skvelý česko-slovenský počin nenechal ujsť, si môžete pozriet v našej galérii či vo videu vyššie. Smolu nosíš ty, láska bude v kinách už od zajtra!

Viac o téme: Zdenka PrednáMilan SvingalLea Kováčová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu