Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Na Slovensku dostal KOŠOM: Jorge Gonzalez opäť POROTCOM... V nemeckom Let´s Dance!

Jorge Gonzalez Zobraziť galériu (3)
Jorge Gonzalez (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - V minulom ročníku markizáckej šou Let´s Dance zasadol do porotcovského kresla aj Jorge Gonzalez (55). Toho tento rok nahradil známy slovenský herec Ján Koleník (43). Kubánec však dlho neotáľal a momentálne opäť hviezdi v nemeckej verzii!

Jorgeho Gonzaleza môžu poznať najmä diváci televízie Markíza. Rodák z Kuby minulý rok obsadil štvrté porotcovské kreslo v šou Let´s Dance. Energie mal na rozdávanie a svojou slovenčinou pobavil nejedného fanúšika spomínanej minuloročnej série. Aj keď mu možno slovenský jazyk až tak nešiel, vždy mal k výkonom súťažiacich čo povedať.

Mnohí by možno čakali, že Kubánca zavolajú do tanečnej šou aj tentoraz. Opak je pravdou a tento rok ho nahradí známy slovenský herec Ján Koleník. V tom čase, keď tieto informácie vyšli na verejnosť, sme sa snažili Jorgeho aj kontaktovať, ale na naše otázky ohľadom jeho odchodu z markizáckej šou nereagoval. 

Na Slovensku dostal KOŠOM:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Ján Zemiar)

Bez televízneho angažmánu však nezostal. Porotca si opäť zaistil miesto v nemeckej šou Let´s Dance. Nie je žiadnym tajomstvom, že sa v minulosti v hlavnom vysielacom čase už objavoval na najznámejšej nemeckej televíznej stanici.

Zrejme práve tam si ho Markíza aj všimla a prišla Markíza s nápadom obsadiť ho aj do slovenskej verzie. Jorge naďalej neprestáva ohurovať svojimi nevšednými outfitmi, a tak, ako to je u neho zvykom, v každom jednom vydaní prináša na obraz niečo výnimočné.

Jeho najväčším plusom je ale jeho talent na mnohé jazyky. Samozrejmosťou je pre neho angličtina, naučil sa trošku aj po slovensky, ale momentálne plynule hovorí po nemecky. Na jeho pôsobenie v nemeckej šou sa môžete pozrieť nižšie.

Viac o téme: Let´s DanceJorge Gonzalez
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu