Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Rozhorčená Kucherenko reaguje na prípad Hossua: Exmanžela nechcú pustiť z basy... Ticho už NEBUDEM!

Silviu Kucherenko rozhorčil včerajší verdikt! Zobraziť galériu (3)
Silviu Kucherenko rozhorčil včerajší verdikt! (Zdroj: Vlado Anjel/Instagram S.K.)

BRATISLAVA - Silviu Kucherenko nadmieru vytočilo včerajšie prepustenie Juraja Hossua, ktorého pustili po necelých piatich rokoch na slobodu. Do väzenia sa dostal za zabitie nevinného človeka. Jej exmanžel, podnikateľ Sergej Kucherenko, bol odsúdený za ekonomickú trestnú činnosť a ani po siedmich rokoch dobrého správania mu nechcú dožičiť slobodu. Modelka už viac ticho nebude!

Najvyšší súd v minulosti odsúdil podnikateľa Sergeja Kucherenka, exmanžela modelky Silvie Kucherenko, na 11 rokov odňatia slobody za ekonomickú trestnú činnosť. Podľa slov samotnej Silvie ho z basy nechcú prepustiť ani po siedmich rokoch dobrého správania a opakovane mu zamietajú jeho žiadosti. No Juraja Hossua, ktorý zabil nevinného človeka, na vyžiadanie riaditeľa väznice prepustili.

Galéria: Silvia Kucherenko

Juraj Hossu v máji 2018 dobil na smrť 36-ročného Filipínca Henryho Acordu. Juraj v centre Bratislavy obťažoval dve ženy, ktoré si Henry len zastal, a presne to sa mu stalo osudným. V tom čase tento prípad otriasol celým slovenským národom. V base si mal Hossu odpykávať 9-ročný trest a po necelých piatich rokoch Okresný súd v Trnave rozhodol, že ho prepustí podmienečne na slobodu, o čom sme vás na Topkách aj informovali.

Zo zabitia Filipínca obvinili Juraja Hossu. Incident zachytila kamera.
Zobraziť galériu (3)
Zo zabitia Filipínca obvinili Juraja Hossu. Incident zachytila kamera.  (Zdroj: Facebook, topky/Vlado Anjel)

„Vraj tento arogantný debílek má rodinu, s ktorou žil usporiadane! Ty ch*j primitívny. Zabil si chlapca, ktorý tiež žil usporiadane a bránil dievčatá a stálo ho to život! A takú sviňu pustí sudca von po pár rokoch! Sergej žil ako, ty dement? Nepohol sa od rodiny! Kŕmil malého chlapca po nociach. 7 rokov každý mesiac chodí malý chlapec za otcom do basy,” vytočila sa Silvia Kucherenko dobiela.

Táto situácia ju veľmi rozhorčila. Kým Sergej K. nikomu fyzicky neublížil, Juraj H. zabil nevinného človeka. Silvia žiada spravodlivosť a nie je spokojná s tým, ako to na Slovensku funguje. „Sergej nemal nikdy žiadny priestupok, má niekoľko pochvál a fakt má veľmi vzorné správanie vo väznici. Za sedem rokov len samé pochvaly. Takže aký je problém? Alebo všetci sme si rovní a niektorí sme si rovnejší? Takto to tu funguje?“ pýta sa.

Rozhorčená Kucherenko reaguje na
Zobraziť galériu (3)

„Ten istý riaditeľ väznice požiadal o prepustenie, čo Sergeja nechce pustiť ani na vychádzky, ani na nič. Ten istý riaditeľ vraj požiadal o prepustenie toho vraha na slobodu, pretože môže riaditeľ väznice požiadať za dosť dobré správanie. Môj exmanžel má niekoľko pochvál, plus dostal pochvalu za záchranu života vo väznici. Ja už ticho nebudem!“ vyjadrila sa rozhorčene.

Silvia sa rozhodla konať a servítku si už pred ústa neklásť. „Tu sa niekto sfetuje a je mu prepáčené? Tu nejde len o Sergeja, ale na tom viem najlepšie poukázať, ako to na Slovensku NEfunguje,” dodala na záver. Celé jej vyjadrenie si môžete pozrieť nižšie.

Viac o téme: Silvia KucherenkoSergej Kucherenko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu