Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Gay zo seriálu Iveta odhodil tričko: Ženy (aj muži), držte sa... Takýto sexi na Jojke nebol!

Milan Ondrík Zobraziť galériu (3)
Milan Ondrík (Zdroj: TV JOJ)

NITRA - Fúha, herec Milan Ondrík (42) si svoje telo za posledné mesiace poriadne vymakal. Odhodil tričko a... Držte sa, takéhoto sexi ste ho ešte nevideli!

Milan Ondrík naposledy zahviezdil v jojkárskej novinke s názvom Iveta. Tento počin zaznamenal úspech a získal mnoho pozitívnych ohlasov. A práve preto sa televízia Joj rozhodla pripraviť aj pokračovanie, teda druhú sériu spomínaného seriálu.

Slovenského herca režisér obsadil do úlohy homosexuálneho modelingového guru Adriána. Aj keď táto rola nie je z tých najľahších, Milan sa s ňou popasoval a zahral to viac než bravúrne. Samozrejme, herectvo si niekedy vyžaduje aj určitú zmenu vzhľadu. 

Milan Ondrík
Zobraziť galériu (3)
Milan Ondrík  (Zdroj: Ján Zemiar)

Zatiaľ, čo sa na televíznych obrazovkách ukazoval v lodičkách, v súkromí poctivo makal na svojej postave. Teraz herec odhodil tričko a bez hanby ukázal, čo pod ním skrýva. Wau, ale sa je na čo pozerať. Takéhoto sexi ste ešte nevideli!

Na sociálne siete pridáva rôzne príspevky, ako na sebe pracuje, a tiež sa netají tým, že ťažké váhy dvíha kvôli filmovej úlohe, ale doposiaľ neodhalil svoj pokrok. Tentokrát však urobil výnimku, no a ženy, alebo prípadne aj muži, držte sa! Milanovu aktuálnu formu obdivujú proste všetci.

„Super práca, klobúk dolu. Na novú rolu ešte pár kíl navyše a dokonalé. Držím palce,” poznamenal istý komentujúci. „Veľmi sa mi páči táto príprava na film,” napísala zase ďalšia. Je jasné, že úspešného herca s takýmto telom budete môcť vidieť v pripravovanom filme. To, o aký presne ide, zatiaľ Milan neprezradil. Nedočkavé fanúšičky si budú musieť ešte počkať.

Milan Ondrík
Zobraziť galériu (3)
Milan Ondrík  (Zdroj: Instagram M.O.)

Viac o téme: Milan Ondrík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu