Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Herec Ondrík skončil v putách: Alkohol za volantom... Ani vlastná žena mu neverí!

Milan Ondrík Zobraziť galériu (3)
Milan Ondrík (Zdroj: Ján Zemiar)

NITRA - Herec Milan Ondrík patrí k tým známym tváram, ktoré policajti nachytali za volantom s alkoholom v krvi. Dnes je to presne 10 rokov od incidentu... A umelec priznal, že ani vlastná žena dodnes neverí jeho verzii.

Herec Milan Ondrík v posledných rokoch zažiaril v mnohých projektoch nielen na Slovensku, ale aj v Česku. Stal sa naozaj žiadanou a vyhľadávanou tvárou. 

Herec Milan Ondrík
Zobraziť galériu (3)
Herec Milan Ondrík  (Zdroj: Vlado Anjel)

Pred 10 rokmi si však na konto pripísal škandál, keď bol mužmi zákona zadržaný za alkohol za volantom. Presne 20. októbra 2013 mu namerali 1,84 promile v dychu a odviedli ho do cely predbežného zadržania. 

„Táto záležitosť bola zbytočne nafúknutá,” vyhlásil teraz herec v aktuálnom rozhovore pre iDnes. Policajti ho vraj nachytali len pri preparkovaní a v skutočnosti sa na žiadnu dlhšiu jazdu pod vplyvom nechystal. „Bohužiaľ, dodnes mi nikto – ani moja žena Zuzka – neverí, ale ja som vtedy naozaj len preparkovával auto,” povedal. 

Ako ale dodal, neberie to vôbec na ľahkú váhu a zo svojej chyby sa poučil. „Dovtedy som bohužiaľ párkrát s alkoholom v krvi naozaj šoféroval. Takže túto situáciu, keď ma chytili, beriem ako varovanie a bol som za ňu patrične potrestaný. Zavreli ma vtedy do cely predbežného zadržania a pred súd som išiel v putách,” prezradil Ondrík. „Viem, čo pre človeka znamená, keď stratí slobodu a zrazu je vlastne bezmocný,” dodal na záver. 

Trojnásobný otec Milan Ondrík s partnerkou Zuzanou Moravcovou a dvomi staršími deťmi.
Zobraziť galériu (3)
Trojnásobný otec Milan Ondrík s partnerkou Zuzanou Moravcovou a dvomi staršími deťmi.  (Zdroj: Facebook M.O.)

Viac o téme: Milan Ondrík
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu