Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Namiesto opekania hamburgerov ukazuje prsia: Pre McDonald´s bola príliš sexi, teraz pôsobí na OnlyFans

Melanie začala vystupovať na OnlyFans. Zobraziť galériu (4)
Melanie začala vystupovať na OnlyFans. (Zdroj: Instagram/melaniecollettx)

LONDÝN - Škótka Melanie Collettová (20) dala výpoveď v McDonald's, aby sa presadila na OnlyFans. Portál využívajú predovšetkým ženy na ponúkanie erotického až pornografického obsahu za peniaze.

S britským bulvárnym denníkom The Sun teraz modelka hovorila o svojej kariére. A to je niečo, na čo môžete byť hrdí, ak sa pozriete na holé čísla: Collett tvrdí, že v gigante rýchleho občerstvenia zarobila približne sedem eur za hodinu. Teraz Mel zinkasuje až 1700 eur za deň.

ŠKANDÁL na markizáckom Let's dance: Kollárovu sexicu z limuzíny VYHODILI Z PRENOSU... Opäť mala V SEBE! (Zdroj: Instagram D.K.)

Modelka OnlyFans bola pre McDonald's príliš sexi

Dôvod jej zmeny zamestnania? 20-ročná žena bol zrejme príliš sexi pre McDonald's! "Môj manažér ma nenávidel, pretože som bola príliš pekná," hovorí Melanie Collettová. „Všetci sme museli nosiť rovnaké oblečenie, ale vždy som sa starala o mejkap.“ Raz ju „strašný tyran“ dokonca poslal preč, aby si dala odstrániť umelé nechty.

Namiesto opekania hamburgerov ukazuje
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/melaniecollettx)

Väčšina jej kolegov by s mladou ženou flirtovala, niektorí navrhli, aby vyskúšala OnlyFans. "Niekoľko z nich teraz dokonca platí za môj obsah," tvrdí Collettová.

Namiesto opekania hamburgerov ukazuje
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram/melaniecollettx)

Jedného dňa obsluhovala staršieho pána v luxusnom aute v Drive-in. "Povedal mi, že som príliš krásna na to, aby som tam pracovala," povedala Britka. Senior sa jej spýtal, či chce nastúpiť a odísť s ním, ale Melanie Collettová odmietla. No pre ňu a jej bývalých zamestnancov sa z nemorálnej ponuky stala inšpirácia.

Viac o téme: Sexi McDonald´sOnlyFansMelanie Collett
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu