Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Premiéra Ivety 2 ako z Hollywoodu: Štýlový Hudák a Zea... Wau!

Premiéra Iveta 2 Zobraziť galériu (2)
Premiéra Iveta 2 (Zdroj: Vlado Anjel)

BRATISLAVA - Jedno z bratislavských kín sa rozžiarilo ako v Hollywoode. Atmosféru tam rozprúdili herecké mená akými sú Zuzana Mauréry, Michal Hudák či Alžbeta Ferencová. Aha, takto to vyzeralo na premiére jojkárskeho seriálu Iveta 2!

Kráska z Trebišova je späť! Začiatkom marca sa diváci televízie Joj dočkajú druhej série úspešného seriálu Iveta. Alžbeta Ferencová sa zhostila hlavnej úlohy naozaj bravúrne.

Galéria: Premiéra seriálu Iveta 2

Včera večer sa v jednom z bratislavských kín konala aj predpremiéra tohto počinu. A podporiť tento projekt prišlo naozaj veľa známych tvárí, ale aj osadenstvo zo seriálu. Nechýbala ani spomínaná Zea, Zuzana Mauréry či Michal Hudák.

Ten zobral do spoločnosti svoju novú partnerku Lenku. A neskutočne im to spolu ladilo! Herec pri novej láske doslova prekypuje šťastím. Nielenže lepšie vyzerá, ale dokonca zmenil štýl obliekania. Na premiéru zvolil naozaj trendy outfit, ktorý mu ubral aj na veku! Čo poviete?

Michal Hudák s partnerkou
Zobraziť galériu (2)
Michal Hudák s partnerkou  (Zdroj: Vlado Anjel)

Hviezdou večera nemohol byť nik iný, ako herečka a speváčka Alžbeta Ferencová alias Zea. Veď pozrite! Všetky fotky nájdete v galérii vyššie.

Viac o téme: Michal HudákAlžbeta FerencováIveta 2Premiéra seriálu Iveta 2
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu