Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sexi modelka ohurovala na karnevale: Telo zahalila LEN do KORÁLOK!

Izabel Goulart
Izabel Goulart (Zdroj: SITA)

RIO DE JANEIRO - Karneval v brazílskom Rio de Janeire trvá síce len týždeň, no je najväčšou párty na svete. Je prehliadkou nielen veľkolepých kostýmov, ale aj hudby a tanca. A tento rok si ho nenechala ujsť ani modelka Izabel Goulart (38). A hoci na sebe nemala prepracovanú masku, napriek tomu na seba pútala pozornosť. Svoju sexi postavičku totiž zahalila len do korálok!

V brazílskom meste Rio de Janeiro v piatok odštartoval tradičný karneval, ktorý každoročne do ulíc vyženie až 2 milióny účastníkov z celého sveta. Veľkolepé podujatie snúbi prepracované kostýmy s rytmickou hudbou a vášnivým tancom. A sporo odeté latinskoamerické krásavice so sexi krivkami k nemu neodmysliteľne patria. 

Galéria: Izabel Goulart je krásna žena.

To dobre vie aj rodená Brazílčanka, modelka Izabel Goulart, a tak sa na akciu patrične "obliekla". Síce do ulíc nevyšla s veľkou čelenkou zdobenou farebným perím, no rovnako, ako tanečnice zo sprievodu, aj ona mala na sebe len miniatúrne bikiny. Tie boli zdobené zlatými reťazami... Pôsobilo to teda, že svoje sexi krivky zahalila len do korálok. No bola radosť na to pozerať!

Viac o téme: Izabel Goulart
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu