Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Tehotná Eva Cifrová: Meno dieťatka je známe… NIČ SLOVENSKÉ nečakajte!

Eva Cifrová Zobraziť galériu (11)
Eva Cifrová (Zdroj: Ján Zemiar)

BRATISLAVA - 1. slovenská playmate Eva Cifrová (40) je už v 6. mesiaci tehotenstva. Najvyšší čas vyberať výbavu pre malé, zariaďovať detskú izbu a nielen to. A čo meno dieťatka? V tom má budúca mamička už jasno.

Rozhovor s Evou Cifrovou (Zdroj: Maarty von B)

Od jej zdarného umelého oplodnenia ubehlo už niekoľko mesiacov. Eva Cifrová má síce vplyvom očakávania budúceho potomka menšie zdravotné problémy, ktoré sú spojené najmä s únavou, na svoj malý zázrak sa už veľmi teší aj so svojím partnerom Lukášom.

Eva Cifrová
Zobraziť galériu (11)
Eva Cifrová  (Zdroj: Ján Zemiar)

Eva si ani v tehotenstve nenechala ujsť Bratislavské módne dni. Po prehliadke sme si budúcu mamičku odchytili a okrem iného sme sa jej spýtali aj na to, ako to celé prežíva, či už zariaďuje detskú izbu a taktiež sme jej položili otázku ohľadne mena.  

„Práve dnes som dávala von, že už máme veľkú časť zariadenú. Chýbajú nám ešte nejaké drobnosti, ale už tam stále chodíme do tej izby a pozeráme sa na ňu, že bože môj, už nech je ten deň a nech to dieťa tam máme,“ povedala fotomodelka v rozhovore pre Topky.sk.

A neváha už ani ohľadne mena pre svoje bábätko. „Meno už máme vybraté,“ prezradila Eva. „Rozhodovali sme sa medzi dvomi, ale nakoniec sme sa ustálili pri takom nezvyčajnejšom mene,“ vyjadrila sa blondínka.

Eva Cifrová so svojim partnerom Lukášom oznámili, že búdú rodičia
Zobraziť galériu (11)
Eva Cifrová so svojim partnerom Lukášom oznámili, že búdú rodičia  (Zdroj: Instagram E.C.)

Nič slovenské teda evidentne čakať nemáme. A Cifrová nás v tomto odhade utvrdila. „Nie je to klasické slovenské, je to zahraničné meno,“ dodala kráska s tým, že všetko sa dozvieme v pravú chvíľu, ako aj pohlavie dieťatka, ktoré chce fotomodelka veľkolepo odtajniť v najnovšom videoklipe Twiinsiek.

V rozhovore sa nám však aj trochu posťažovala a priblížila, čo všetko pred pôrodom robí, ako sa udržuje vo forme, ale aj to, kde privedie na svet svoje dieťatko a akým spôsobom. Vo videu vyššie sa už dozviete oveľa viac.

Eva Cifrová pohlavie dieťatka plánuje oznámiť netradičným spôsobom.
Zobraziť galériu (11)
Eva Cifrová pohlavie dieťatka plánuje oznámiť netradičným spôsobom.  (Zdroj: Instagram E.C.)

Viac o téme: Eva Cifrová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu