Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kolárovského vzťah s Twiinskou Veronikou: Mohla za ich nezhody jeho EX?

Veronika Nízlová, Matúš Kolárovský a malá Nea tvoria krásnu rodinku. Zobraziť galériu (3)
Veronika Nízlová, Matúš Kolárovský a malá Nea tvoria krásnu rodinku. (Zdroj: Instagram )

BRATISLAVA - Mnohí boli zaskočení, keď koncom novembra minulého roka Matúš Kolárovský priznal, že sa rozišiel so svojou partnerkou Nikolou. A ešte väčším prekvapením bolo, keď sa zrazu začal čoraz častejšie objavovať po boku Veroniky Nízlovej z Twiins, s ktorou má dcérku Neu. Rodičia rozkošného dievčatka totiž dlhé mesiace pred Kolárovského rozchodom pôsobili tak, že k sebe nemajú úplne blízko...

Veronika a Matúš sa spolu sporadicky objavili na zopár fotografiách, no v kuloároch šoubiznisu sa šuškalo, že mladý otecko so svojou dcérkou a jej matkou netrávi až tak veľa času, ako by mohol. Teraz je ale všetko inak. A pre Topky.sk sa vyjadril zdroj z okolia dvojice, ktorý tvrdí, že za niekdajšie nezhody Vebi a Matúša mohol jeho predchádzajúci vzťah. 

Kolárovského vzťah s Twiinskou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram N.B.)

„Kým bol Matúš s Nikolou, s Veronikou a malou sa až tak nestýkal. Robilo mu to vo vzťahu s Nikolou poriadne dusno. Teraz s Veronikou a ich dcérou trávi omnoho viac času a majú k sebe omnoho bližšie. Majú lepší vzťah, sú úplne v pohode a malej sa venujú spoločne," dozvedeli sme sa od nášho zdroja. 

Kolárovského vzťah s Twiinskou
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram )

Mnohým sa mohlo zdať, že Veronika a Matúš sa dajú dokopy, tieto dohady už však vyvrátili. Avšak skutočnosť, že je to medzi nimi oveľa lepšie, nám potvrdila aj samotná Veronika. „Áno, je pravdou, že s Matúšom konečne fungujeme úplne v poriadku a Nea je našou prioritou. Máme veľmi blízky rodinný vzťah, naozaj sme spolu častejšie a nie sú medzi nami žiadne nezhody," potvrdila pre Topky.sk Veronika, ktorá sa však k Matúšovej bývalej partnerke a súvisiacim problémom z minulosti vyjadriť nechcela. 

Viac o téme: TwiinsVeronika NízlováVebiMatúš Kolárovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu