Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenská KRÁĽOVNÁ KRÁSY šokovala priznaním: Zlomená psychika... NENÁVIDELA som sa!

Kristína Krajčírová Zobraziť galériu (3)
Kristína Krajčírová (Zdroj: Instagram KK)

BRATISLAVA - Mnohí si ešte stále myslia, že modelky sú akési namyslené "pipiny", ktoré sú si dobre vedomé svojej krásy a ich práca je prechádzkou ružovou záhradou. Lenže tak to ani zďaleka nie je. A svoje o tom vie aj Kristína Krajčírová, víťazka súťaže Miss Slovensko z roku 2012.

Jedna z najkrajších Sloveniek je od minulého roka mamičkou, na svet priviedla synčeka, ktorý dostal meno Jakubko. Odkedy je pôvabná plavovláska na "materskej", jej sledovatelia si mohli všimnúť, že sa o čosi viac otvorila verejnosti a svojim fanúšikom prezrádza viac zo svojho súkromia. Najnovšie tak urobila pri spomienkach na svoju modelingovú minulosť. A nejde práve o príjemnú tému... 

Slovenská KRÁĽOVNÁ KRÁSY šokovala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram K.K.)

Na Instagram pridala sériu viacerých fotografií, ku ktorým sa postupne vyjadrila. Jedna z nich je z čias, keď sa jej podarilo vyhrať titul Miss Slovensko, iné zasa popisujú iné momenty z jej minulosti. A v rámci toho krásna mamička priznala, že si krásna veľakrát nepripadala... 

„Keď mám začať, musím sa vrátiť o 17 rokov naspäť, keď som sa ako 14-ročná dostala do prvej agentúry... Neprecestovala som s ňou veľa, bola som len v Miláne a neskôr v Istanbule. Z Milána som sa vrátila podvyživená, z Turecka zasa tučná. A tu to začalo, neustály boj s mojou postavou. Prešla som si naozaj každou diétou, nejedením, bulímiou, anorexiou... Všetkým,” prezradila Kristína. 

Slovenská KRÁĽOVNÁ KRÁSY šokovala
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram K.K.)

K modelingu sa potom vrátila až v čase, keď sa zúčastnila Miss. „Viete, koľkokrát som sa pozerala na tú fotku a komentovala si to pre seba, že preboha, aká som tučná ? Prečo mám také boky?” prekvapila plavovláska, keďže práve vtedy sa jej s nádhernou figúrou podarilo získať titul Miss Slovensko, hoci ona sa sama sebe nepáčila. 

Neskôr zasa prišlo obdobie, keď po rozchode s bývalým partnerom schudla na 58 kilogramov, čo je na jej výšku celkom málo. Kristína vtedy prestala jesť a napokon sa dostavil zvyčajný výsledok - jojo efekt. Známa kráska dnes otvorene hovorí o tom, že mala zlomenú psychiku, nenávidela sa a poukazuje na to, že hoci sa teraz cíti veľmi komfortne a spokojne, stále z toho nie je vonku. Viac sa dozviete v jej príspevku nižšie. 

Viac o téme: Kristína Krajčírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu