Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

VEĽKÝ životný krok pre mladého otecka: NEUVERÍTE, kde bol s Twiinskou!

Zobraziť galériu (15)
(Zdroj: Instagram V.N.)

BRATISLAVA - Mladý slovenský spevák a otecko Matúš Kolárovský (21), prezývaný "Yael", má s Veronikou Nízlovou (36) krásnu dcérku Neu. A v poslednom období, po búrke nezhôd, majú k sebe akosi čoraz bližšie. Dokonca boli spolu aj na...

Zdá sa, že si k sebe opäť pomaly, ale isto Matúš Kolárovský a Veronika Nízlová nachádzajú cestu. Po vzájomných sporoch a spevákovom rozchode s jeho bývalou priateľkou sú si jeden druhému oporou. A spája ich azda tá najväčšia láska, a to spoločná dcérka Nea.

VEĽKÝ životný krok pre
Zobraziť galériu (15)
 (Zdroj: Instagram )

Veronika dokonca dnes zverejnila fotografiu, ako trávi čas s mladým oteckom a ako ho podporuje pri jeho veľkom životnom kroku. Na sociálnej sieti ukázala Matúša, ktorý sa konečne odhodlal... „Prvá hodka. Autoškola,“ napísala Twiinska k záberu, kde vidno speváka na trenažéri v autoškole.

Veronika Nízlová s Matúšom Kolárovským
Zobraziť galériu (15)
Veronika Nízlová s Matúšom Kolárovským  (Zdroj: Instagram V.N.)

Tak tu už nemôže byť ani pochýb o tom, že by sa nemali radi. Práve naopak. Vzájomne si pomáhajú a tolerujú sa. Či už sa ich vzťah posúva k niečomu hlbšiemu, alebo zostávajú v kamarátskej rovine, vedia len oni samotní. Každopádne je pekné ich vidieť bok po boku a sú jasným príkladom toho, že aj takýmto spôsobom sa dá fungovať a taktiež vychovávať svoje dieťa tak, aby mu nič nechýbalo. Ako sa hovorí, kde je vôľa, tam je cesta. A oni dvaja ju zrejme znovu objavili.

Viac o téme: Veronika NízlováMatúš Kolárovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu