Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mamička Skoncová na novorodenej dcérke nešetrí: BRILIANTOVÉ náušnice za nehoráznu sumu!

Soňa Skoncová svojej dcérke Elize dopraje Zobraziť galériu (12)
Soňa Skoncová svojej dcérke Elize dopraje (Zdroj: Instagram S.S.)

BRATISLAVA - Slovenská moderátorka Soňa Skoncová (36) sa nedávno stala dvojnásobnou mamičkou a svojej dcérke, ktorej dala krásne meno Eliza, dopraje už od narodenia. Malej dala prepichnúť ušká a tie jej teraz zdobia luxusné šperky za niekoľko stoviek eur.

Ako sme vás už informovali, do rodiny jojkárskej moderátorky v závere roku pribudla krásna dcérka Eliza. A ako sa najnovšie ukázalo, Soňa na nej veru nešetrí. 

Na sociálnej sieti fanúšikov informovala o tom, že novorodenej dcérke dala prepichnúť ušká už rovno v nemocnici. „Aj na základe vašich referencii som sa rozhodla, že dám Elize prepichnúť ušká už v nemocnici,“ napísala šťastná mamička.

Soňa Skoncová svojej dcérke Elize dopraje
Zobraziť galériu (12)
Soňa Skoncová svojej dcérke Elize dopraje  (Zdroj: Instagram S.S.)

Následne sa pochválila tým, aké náušničky svojej dcérke zaobstarala. „Ja som sa spamätala na poslednú chvíľu a mala som šťastie, že som zohnala náušničky mojich snov,“ poznamenala Soňa a dodala, že ako dieťa mala podobné. Len zrejme s tým rozdielom, že tie jej asi neboli za takú, dá sa povedať, nehoráznu sumu. 

Soňa Skoncová svojej dcérke Elize dopraje
Zobraziť galériu (12)
Soňa Skoncová svojej dcérke Elize dopraje  (Zdroj: Instagram S.S.)

Moderátorka zverejnila aj detail luxusných briliantových náušníc, ktoré zdobia ušká jej dcérky. Už na prvý pohľad musí byť všetkým jasné, že nešlo o kúsky za pár eur, keďže majú aj certifikát pravosti. Podarilo sa nám vypátrať, koľko také náušnice stoja a z tejto sumy sa asi všetkým prevrátia oči. To, akú čiastku Soňa zainvestovala do šperku pre svoju dcéru, sa dozviete v našej galérii nižšie. 

Viac o téme: Soňa Skoncová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu